Με τον Ντάνο και πολλές εκπλήξεις η φωταγώγηση του δέντρου στο Γάζι

6

Με το Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως Ντάνο θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γάζι, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου που έτσι κι αλλιώς είναι μια γιορτινή μέρα εξαιτίας του πολιούχου.

Ο Ντάνος που απέκτησε στενή σχέση με το Μαλεβίζι όταν συμμετέχοντας στο έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Make-Α-Wish ήρθε στην για πρώτη φορά στην περιοχή για τη μικρή πριγκίπισσα Έλενα.

Από τότε αποκτώντας στενές σχέσεις με όλη την οικογένεια της μικρής έρχεται συχνά και γίνεται δεκτός με αγάπη ιδιαίτερα από τα παιδιά που την προηγούμενη φορά επισκέφθηκε στο σχολείο τους.

Έτσι θα είναι εκεί τη βραδιά της φωταγώγησης κατά την οποία και Δήμος Μαλεβιζίου στηρίζει το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Όσον αφορά τη βραδιά της φωταγώγησης η υπεύθυνη για τις εκδηλώσεις αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη ανέφερε ότι θα είναι μια βραδιά ιδιαίτερη, ζεστή και χαρούμενη. Το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο και θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για παιδιά και μεγάλους καθώς θα υπάρχουν δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους και εκλεκτά κεράσματα για όλους με τη συνεργασία του Δήμου και των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.
Στην εκδήλωση η Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου θα παρουσιάσει πλούσιο πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook