Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας &Καρδιοχειρουργικής – ICE 2019

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος, Καρδιάς και Αγγείων, διοργανώνουν το Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας Ηλεκτροφυσιολογίας &Καρδιοχειρουργικής ( ICE 2019), στο Ηράκλειο Κρήτης. Το Συνέδριο ICE (Interventional Cardiovascular Education)είναι  ένα πρωτοποριακό και άκρως επιτυχημένο επιστημονικό συνέδριο προσελκύοντας μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Κάθε χρόνο, στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα επιστημονικά πρότυπα για τους συμμετέχοντες Έλληνες Καρδιολόγους και Καρδιοχειρουργούς. Σκοπός μας σε αυτό το συνέδριο είναι να διασφαλίσουμε την πρόσβαση τόσο του Επεμβατικού Καρδιολόγου όσο και του Ηλεκροφυσιολόγου σε κάθε καινούρια πληροφορία και τεχνική. Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση αποτελεί άλλωστε μία από τις θεμελιώδεις ευθύνες όλων των ιατρών. Είναι επιτακτικό να παραμένουν ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης που υπηρετούν.

Φέτος η Οργανωτική Επιτροπή έκανε αρκετές αλλαγές σε ολόκληρη την ατζέντα. Έχουμε συμπεριλάβει έναν μεγάλο αριθμό διαλέξεων και στρογγυλών τραπεζιών που φιλοξενούν όλες τις πτυχές της Καρδιολογίας από την πρόληψη έως την Επέμβαση, από την Αρρυθμία ως την Καρδιοχειρουργική κλπ. Δημιουργήσαμε μια τριήμερη συνάντηση συναρπαστικής ακαδημαϊκής δραστηριότητας και συζήτησης, η οποία θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα νέων προσεγγίσεων στην Καρδιολογία, παρουσιάζοντας νέες εξελίξεις στην κλινική πρακτική και περιλαμβάνοντας διεπιστημονικά συμπόσια.

 

Το Συνέδριο θα συνοδευτεί από τη διεξαγωγή και μίας Νοσηλευτικής Ημερίδας από την Ομάδα Εργασίας Νοσηλευτών στην Καρδιολογία.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συμβουλίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, τις Ομάδες Εργασίας της  Επεμβατικής Καρδιολογίας και της Ηλεκτροφυσιολογίας και τον

Πρόεδρο της ΕΕΧΘΚΑ για την συμβολή τους στη επιτυχία αυτού του Συνεδρίου.

 

Ο Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

 

Γεώργιος Κοχιαδάκης

Καθηγητής Καρδιολογίας

Πανεπιστημίου Κρήτης

Γ.Γραμματέας  Ε.Κ.Ε.