Κάτι νέο, παραμυθένιο και…γευστικό ετοιμάζεται στην πόλη μας

Το Ηράκλειο είναι μία πόλη που αλλάζει συνέχεια και είναι γεμάτη προκλήσεις. Έτσι με τον αέρα του φρέσκου και όμορφου έρχεται το Spells, το θεματικό Καφέ-Γλυκοπωλείο του Ηρακλείου και της Κρήτης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Δεν είναι νέο φυσικά, αλλά μετά από ένα μικρό διάστημα (περίπου 2 μηνών) εργασιών και ξεκούρασης, επιστρέφει με νέα εμφάνιση καθώς κλείνει τα 2 χρόνια λειτουργίας του και έρχεται “φορτωμένο” με νέα πράγματα… Ακούσαμε ότι ετοιμάζεται νέος κατάλογος με ιδιαίτερα ροφήματα, μοναδικά πρωινά γλυκά και αλμυρά, αλλά και νέες προσθήκες όπως σαλάτες και Burgers.

Το έχετε αγαπήσει για τα ιδιαίτερα, ποιοτικά και μοναδικά φρέσκα γλυκά του. Το έχετε, όμως, αγαπήσει και για την υπέροχη διακόσμησή του, βγαλμένη μέσα από Μύθους, τα Παραμύθια και τη σφαίρα της φαντασίας. Ένας χώρος όπου οι μεγαλύτερες ηλικίες μπορούν να ξεχνιούνται από την καθημερινότητα και να μπαίνουν σε ένα μαγικό κόσμο. Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το γλυκό ή το ποτό σας κάτω από τον έναστρο ουρανό στην ανοιχτή αυλή του, ενώ το Χειμώνα μπορείτε να ζεσταθείτε με ένα ιδιαίτερο και παραφορτωμένο “μαγικό” ρόφημα.

Στα 2 αυτά χρόνια εκτός από τις πολλές διαφορετικές θεματικές διακοσμήσεις (Harry Potter, Game of Thrones, Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, Χιονάτη, Πεντάμορφη και το Τέρας, Halloween, κ.ά) είδαμε πολλά σταθερά events που προσέλκυσαν άτομα κάθε ηλικίας, όπως βραδιές επιτραπέζιου παιχνιδιού, βραδιές Dungeons And Dragons (DnD), θεματικές μαγικές βραδιές με κοκτέιλ, βραδιές Cosplay (ενδυμασίας) κ.ά.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος τον Αύγουστο, κλείνοντας τα 2 χρόνια αναμένουμε την καθιερωμένη Γιορτή Γλυκού, όπου όλοι οι πελάτες απολαμβάνουν δωρεάν ιδιαίτερες γλυκές δημιουργίες, αλλά φυσικά και τις υπέροχες μουσικές βραδιές με κοκτέιλ και μπύρα.

Από τον άλλο μήνα θα μπορείτε να πάρετε τα προϊόντα του σε πακέτο και να τα απολαύσετε με φίλους σας, ενώ θα βρείτε και ξεχωριστά επώνυμα θεματικά δώρα για αγαπημένους (ραβδιά Harry Potter, κούπες, αξεσουάρ κλπ).

Σε αναμονή λοιπόν να δούμε νέες εκπλήξεις από το μοναδικό αυτό Καφέ της πόλης μας.