Η αυτοδυναμία είναι νίκη όχι μόνο του Προέδρου της ΝΔ αλλά και όλων αυτών που εμπιστεύτηκαν τον ίδιο και το πρόγραμμα της ΝΔ.

Γράφει η Μαρίνα Φανιουδάκη, δικηγόρος-στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Η  νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η αυτοδυναμία είναι νίκη όχι μόνο του Προέδρου της ΝΔ αλλά και όλων αυτών που εμπιστεύτηκαν τον ίδιο και το πρόγραμμα της ΝΔ. Οι πολίτες της χώρας αποφάσισαν να γυρίσουν την πλάτη στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι πολίτες της χώρας είναι φανερό  ότι αψήφησαν τη ρητορική  μίσους της Αριστεράς και του Αλέξη Τσίπρα.

Η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός της χώρας Κ. Μητσοτάκης καλείται αυτή τη στιγμή να εφαρμόσει ένα σοβαρό και αξιόπιστο σχέδιο ανάπτυξης. Να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα για την ασφάλεια των πολιτών, για την εθνική μας κυριαρχία και την ασφάλεια της χώρας μας, για την παιδεία, για την υγεία, ένα πρόγραμμα για σοβαρές και ριζοσπαστικές επενδύσεις που θα βοηθήσουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στην μείωση της ανεργίας.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κ. Μητσοτάκης είναι βέβαιο ότι κέρδισαν μια μεγάλη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Οι προκλήσεις είναι μπροστά και οφείλει με σύνεση, σοβαρότητα και συνέπεια να τις διαχειριστεί προς όφελος των Ελλήνων και της Ελλάδας

Είναι καθήκον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού πλέον να απομονώσει εντελώς τις δυνάμεις του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Η κοινωνία είναι κουρασμένη και θυμωμένη από τη διαχείριση και την πολιτική του κ. Τσίπρα.

Η Ελλάδα πρέπει πλέον να λειτουργήσει ως μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Η εντολή που δέχθηκε ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας είναι σαφέστατη και ξεκάθαρη. Επιθυμούμε την επιστροφή στην κανονικότητα.

Επιθυμούμε μια κυβέρνηση χαμηλών τόνων και άκρως αποτελεσματική. Λίγα λόγια και πολλά έργα!