Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν τα καρφιά για το ντιμπέιτ -Για την παρουσία Κοσιώνη και Ζαχαρέα

Kλίμα αμφισβήτησης του ντιμπέιτ -ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου- δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ πριν καλά καλά αποφασιστούν οι όροι διεξαγωγής του.

Μόνον έτσι εξηγείται ότι ήδη από χθες στα social media γνωστοί λογαριασμοί που περνούν υπογείως τη γραμμή της κυβέρνησης ασκούν συντονισμένη πίεση προκειμένου η Σία Κοσιώνη και η Μάρα Ζαχαρέα να μη συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ, λόγω της σχέσης που έχουν η πρώτη με τον Κώστα Μπακογιάννη και η δεύτερη με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο που είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ με άκρως ειρωνικά σχόλια για τις δύο δημοσιογράφους, όπως π.χ. ότι θα δώσουν από πριν τις ερωτήσεις τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τις καλούν δημοσίως να αυτοεξαιρεθούν από το ντιμπέιτ, ασκώντας παράλληλα πίεση τόσο στον ΣΚΑΪ όσο και στο Star να επιλέξουν άλλους στις θέσεις τους.

Μέχρι στιγμής οι δύο δημοσιογράφοι δεν έχουν σχολιάσει την υπόγεια κριτική που τους ασκείται, ενώ και τα κόμματα που θα μετάσχουν στο ντιμπέιτ έχουν αποφύγει να τοποθετηθούν.
Ορισμένες από τις αναρτήσεις για το debate

Σοβαρά τώρα η Κοσιώνη και η Ζαχαρέα θα κάνουν ερωτήσεις; Πρέπει να θεσμοθετηθεί ασυμβίβαστο; Δεν είναι αρκετή η ύπαρξη στοιχειώδους σοβαρότητας;

Η κα Ζαχαρέα και η κα Κοσιώνη οφείλουν να παραιτηθούν από την διεξαγωγή του Debate καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα είναι αδέκαστες και αντικειμενικές.
Tweet εναντίον του debate και της συμμμετοχής Ζαχαρέα και Κοσσιώνη

Διέρρευσαν οι ερωτήσεις του debate. Κοσιωνη: ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας κύριε μητσοτακη; Ζαχαρεα: ποια είναι τα ονόματα και τα τηλέφωνα των κατοίκων της πρωτεύουσας κύριε τσιπρα;

Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο δεν θα πρέπει να εξαιρέσει Από το debate την.κ Ζαχαρέα σύζυγο Ρουσόπουλος και την κ.Κοσιωνη συζυγο Μπακογιαννη..γ δεοντολογικους λόγους? Η είναι ολοι υποψήφιοι στην ΝΔ και δεν έχουμε άλλους?

Δεν νομίζω να υπάρχει ιστορικό προηγούμενο ! Η Ζαχαρέα σύζυγος του Ρουσόπουλου, υποψηφίου με την ΝΔ ! Η Κοσιώνη σύζυγος του Μπακογιάννη, του ανηψιού δηλαδή του Κούλη ! Ο Χατζηνικολάου γιός του…

 

 

Πηγή: iefimerida.gr