Μαρίνα Ανδρονά: Το Ηράκλειο είναι η πόλη της καρδιάς μου

Μαρίνα Ανδρονά: Το Ηράκλειο είναι η πόλη της καρδιάς μου

Δυο λόγια για την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου με το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Πολιτών και Δήμαρχο τον Βασίλη Λαμπρινό.

Το Ηράκλειο είναι η πόλη της καρδιά μου, η πόλη που πριν 40 χρόνια διάλεξα να ζήσω, να δημιουργήσω οικογένεια και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά ως δικηγόρος και συμβολαιογράφος. Είναι η πόλη που αγκαλιάζει, δέχεται και υποδέχεται, η πόλη που προσφέρει και δίνει ευκαιρίες, η πόλη που δημιουργεί, η πόλη που εξελίσσεται, η πόλη με τη βαριά κληρονομιά πολλών αιώνων ιστορία και πολιτισμού.

Είναι η πόλη που αγκάλιασε και μένα, συμπορευθήκαμε, με σμίλεψε, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Είναι η πόλη που αγάπησα και με αγάπησε και από την αμφίδρομη αυτή σχέση προσφορά και αγάπης αισθάνομαι πλήρης.

Νοιώθω λοιπόν την υποχρέωση να προσφέρω στην πόλη και στους ανθρώπους της με ανιδιοτέλεια, υπερασπιζόμενη όποια απόφαση προάγει το γενικό καλό των συμπολιτών μου και της πόλης.

Ζητώ την ψήφο σας για την ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου μέσα από μια καθαρή πολιτική θέση με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.

Ευχαριστώ πολύ
Μαρίνα Ανδρονά-Κοντογιαννάκη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την “Δύναμη Πολιτών”