Τα “χώνει” ο Καλαθάκης

1

H ανάρτηση του γνωστού σε όλους επιχειρηματία κο Θόδωρου Καλαθάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νομίζω ότι εκφράζει πολλούς από εμάς που έχουμε απηυδήσει

από την προχειρότητα και αυτών που κατέχονται στην πολιτική αλλά προπαντός όλων αυτών που όταν ψηφίζουν δεν πολυσκέφτονται τις συνέπειες των επιλογών τους.

Μας καλεί λοιπόν να το σκεφτόμαστε πιο συνετά και με παραμέτρους που έχουν να κάνουν με το καλό του τόπου και της χώρας.

Ο ίδιος γράφει:

“Όταν τα έλεγα πριν από σχεδόν πέντε χρόνια κάποιοι με έλεγαν υπερβολικό!!!!!!!!!!!!!!
Όταν έλεγα ότι όλα γίνονται για τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ και καμία θεσούλα με έλεγαν κακό!!!!!!!!!!
Όταν τους έλεγα και τους λέω και σήμερα όποιος θέλει να κάνει μαγκιές και προσφορά στον τόπο του , και να πουλάει <<φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες>> να την κάνει με τα δικά του μέσα, με την δική του ψυχή, και προπάντων με την τσέπη του, και τα δικά του λεφτά και όχι του κράτους, του δήμου, της περιφέρειας, δηλαδή με τα δικά μας λεφτά , μου έλεγαν ότι κάνω λάθος !!!!!!!!!!!!!!!
τώρα ……….. τώρα να τα λουστείτε με σαμπουάν από κρητική παράδοση και στεγνωτικό από κρητική κουζίνα ….θερμά συγχαρητήρια …………..τέτοιοι άνθρωποι μας αξίζουν, τέτοιοι μας ζητούν την ψήφο μας ,και τέτοιους εκλέγουμε ………………… να τους χαιρόμαστε και εις ανωτέρα !!!!!!!! μετά μην ψάχνετε ποιος μας φταίει…………. Και όπως λέει και ο σοφός λαός μας << ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΨΕΥΤΕΣ ,ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ , ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ……………. >> όποιος θέλει ας το τελειώσει, όπως θέλει, και όπως τον βολεύει

Καλαθάκη Θεόδωρος
Ταπεινός λαντζέρης της Κρήτης”

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook