Ο Σκουρλέτης αδειάζει Κυρίτση και Μυρσίνη Λοίζου

1

Αδειασε μεγαλοπρεπώς τον Γιώργο Κυρίτση, για την προκλητική του δήλωση ότι δεν γνωρίζει κανέναν να έχει καεί από τις μολότοφ, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Υστερα από τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ξέχασε προφανώς τους νεκρούς της Μαρφίν, με την Νέα Δημοκρατία να σχολιάζει ότι «σε λίγο θα μας πεί ότι οι άνθρωποι στην Μαρφίν πέθαναν από ηλεκτροπληξία, ντροπή»…τώρα ήρθε η σειρά των εσωκομματικών βολών.

Πρώτος αντέδρασε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο Open που δήλωσε οτι «προφανώς και γνωρίζει οτι υπάρχουν νεκροί απο τις μολότοφ, στην Μαρφίν» προσθέτοντας μάλιστα οτι παραμένουν ασύλληπτοι, τώρα ήταν η σειρά του γραμματέα του κόμματος. Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΛΦΑ αναφέρθηκε στην τραγωδία της MARFIN  την οποία χαρακτήρισε “σοκαριστικό γεγονός” και υποστήριξε ότι ο βουλευτής θα έχει το θάρρος να ανασκευάσει.

Απαντώντας σε παρατήρηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τις αναρτήσεις της κόρης του μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοίζου, που είναι υποψήφια πλέον ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε γράψει στο twitter οτι
«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη ηλίθιε Πανούση»…ο Πάνος Σκουρλέτης πήρε αποστάσεις.

Και επισήμανε προσεκτικά αλλά με νόημα ότι “τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο καθρέφτης μας και δεν πρέπει να αναρτούμε σε αυτά όσα συζητάμε στις παρέες μας”. Απάντηση που πολιτικοί σχολιαστές επισημαίνουν οτι δεν συνιστά καθαρή καταδίκη, παρά το γεγονός ότι η ίδια ο υποψήφια τις χαρακτήρισε «γλωσσικό ατόπημα».

Πηγή: | iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook