Όλγα Λυδάκη: Λίγα λόγια για τούς συμπολίτες μου…

Μια νέα υποψηφιότητα έρχεται να μας εκπλήξει στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές 2019 στο Ηράκλειο. Είναι αυτή της φαρμακοποιού Όλγας Λυδάκη με την παράταξη του Γιάννη Κουράκη Ηράκλειο 3.7.5.

Η Όλγα όπως η ίδια δηλώνει “ονειρεύεται μια πόλη ζωντανή, ασφαλή, λειτουργική, με αειφόρο ανάπτυξη, σεβασμό στο πλούσιο πολιτισμό της, που θα αφουγκράζεται και θα υλοποιεί με πάθος τις ανάγκες των πολιτών της!”

Η αγάπη της για την πόλη και μόνο την ώθησε να θέσει όλες τις δυνάμεις στην προσπάθειά της αυτή. Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία που είμαστε σίγουροι ότι θα την έχει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απευθύνεται στους πολίτες ως εξής:

“Λίγα λόγια για τούς συμπολίτες μου…

Ονομάζομαι Όλγας Λυδάκη.
Κατάγομαι από μια οικογένεια που έδινε και δίνει έμφαση στην ισότιμη εργασία των δύο φύλων, καθώς η γιαγιά μου ήταν η πρώτη γυναίκα φαρμακοποίος στη Κρήτη.

Πατέρας μου ο Γεώργιος Λυδάκης – Φαρμακοποιός με καταγωγή από τις Αρχάνες και μητέρα μου η Εύα Λυδάκη – Μανουσάκη με καταγωγή από το Ηράκλειο.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ηράκλειο, φοίτησα όλα μου τα σχολικά χρόνια στο “Λύκειον ο Κοραής”.

Σπούδασα φαρμακοποιός στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου από όπου αποφοίτησα το 1999. Στην πτυχιακή μου προτίμησα να ερευνήσω θέματα που έχουν σχέση με τον τόπο μου κι έτσι η Διπλωματική μου Εργασία: “Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Κρήτη από τη Μινωική περίοδο έως σήμερα”, εντάχθηκε και διδάσκεται στο πανεπιστήμιο της Φαρμακευτικής, στο μάθημα της Ιστορίας.

Περήφανη φαρμακοποιός 4ης γενιάς, ακόμα πιο περήφανη μητέρα 2 παιδιών, της Τζωρτζίνας και του Μάριου. 

Σύζυγος του Κωνσταντίνου Αλεξανδρή, συνοδοιπόρου στη ζωή, αλλά και στην εργασία, μετά την απόφαση του να αφήσει πίσω το αντικείμενο του στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ως επαγγελματίας αγωνίζομαι καθημερινά για τους συμπολίτες μου, ασκώντας με αγάπη, ταπεινότητα, ευθύνη και ευαισθησία το λειτούργημα μου. 

Βιώνοντας καθημερινά στη καρδιά της πόλης όπου εργάζομαι,τα προβλήματα, τις αναγκες και τις δυσκολίες των συνανθρώπων μου και συμπολιτών μου σε όλους τους τομείς, νιώθω την ανάγκη να συμβάλλω στην πρόοδο της.

Σταθερή και επίμονη στις αξίες μου, κάθετη σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά μας, βαθιά ευαισθητοποιημένη με τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας, με την αγάπη για τη πόλη μου και τους συνανθρώπους μου να με οδηγεί, νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τη θέση μου και την απόφαση μου σχετικά με την υποψηφιότητα μου.

Θέτω τον εαυτό μου υποψήφια δημοτική σύμβουλο στη Νέα Δημοτική Παράταξη 3.7.5 με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κουράκη γιατί ονειρεύομαι μια πόλη ζωντανή, ασφαλή, λειτουργική, με αειφόρο ανάπτυξη, σεβασμό στο πλούσιο πολιτισμό της, που θα αφουγκράζεται και θα υλοποιεί με πάθος τις ανάγκες των πολιτών της!

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5 
Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο”