«Εφυγε» ο Χαράλαμπος Σαλβαράκης, στέλεχος της ΑΝΕΚ και πρόεδρος της Κρητικής Εστίας

Ένας άνθρωπος με σημαντική κοινωνική και επαγγελματική παρουσία «έφυγε» χθες, Καθαρά Δευτέρα, από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Σαλβαράκη, η σορός του οποίου θα μεταφερθεί σήμερα το βράδυ στα Χανιά και θα καταλήξει στη γενέτειρά του, τον Πρινέ Ρεθύμνου, όπου και θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα γίνει η ταφή του.

Ο Χαράλαμπος Σαλβαράκης ήταν πρόεδρος του Δ.Σ. του Πνευματικού Ιδρύματος «Κρητική Εστία», σύμβουλος Διοίκησης της ΑΝΕΚ LINES και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατικού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ). Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΔΕ – ΜΜΕ, Γιώργος Μοσκοβίτης, αποχαιρέτησε τον Χαράλαμπο Σαλβαράκη με το ακόλουθο σημείωμα:

«Άνθρωπος δραστήριος λάτρης της Κρήτης. Ο δικός μας Μπάμπης ήταν στέλεχος της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΚ όπου έως και σήμερα αποτελούσε διευθυντικό στέλεχός της. Έδωσε την αγάπη της ψυχής του, στα παιδιά της Κρητικής Εστίας όπου τώρα και 5 χρόνια ακούραστος εργάτης ήταν έως και σήμερα πρόεδρος της .

Η είδηση έχει σοκάρει όλο το κρητικό στοιχείο της Αττικής και όχι μόνο, μιας και ο δικός μας Μπάμπης ήταν αγαπητός σε όλους μπορούμε να πούμε. Θέλω έστω και τώρα να του πω πολλά ευχαριστώ για την αγάπη του και την απλόχερη φιλία όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε και σε πολλά πορευτήκαμε μαζί. Αδέρφι εκεί ψηλά απού βρίσκεσαι ανέ μπαντήξεις τα κοπέλια μου, τον Λευτέρη μου και τον Δημήτρη μου, να μου τα προσέχεις σε παρακαλώ πολύ.

Καλό σου ταξίδι φίλε… Αιωνία η μνήμη σου».