Συμπτώματα κυβερνητικού επιθανάτιου ρόγχου…

5

Γράφει ο Πέτρος Μακρής 

«Ήν εγγύς έλθη θάνατος ουδείς βούλεται θνήσκειν», μας διδάσκει το αξέχαστο «Συντακτικόν της Ελληνικής Γλώσσης» του Αχιλλέα Τζαρτζάνου, στο κεφάλαιο των υποθετικών λόγων.

Με άλλα λόγια, κακοί και καλοί, επιφανείς και καταφρονεμένοι, έντιμοι και απατεώνες, στα άσχημα στερνά τους, μαζί με την υστεροφημία τους, μετρούν με το σταγονόμετρο, πανικόβλητοι, τις τελευταίες σταγόνες της ζωής τους, άλλοι από φιλοτομαρισμό και μωροφιλοδοξία και άλλοι αγέρωχοι από πραγματικό έρωτα μιας έντιμης ζωής που φεύγει…

Με λύπη διαπιστώνουμε, ότι αυτή η περιλάλητη και χιλιοδιαψευσμένη κυβέρνηση της «πρώτης φορά Αριστεράς», κατατάσσεται στους πολιτικά μελλοθάνατους επίορκους της κυβερνητικής τους αποστολής.
Στους καιροσκόπους και απατεώνες, που απειλούν να σκίσουν ή να καταργήσουν μνημόνια με ένα μόνον άρθρο και να αθετήσουν μύριες ανεξόφλητες υποχρεώσεις, όχι μόνον προς τους δανειστές μας, αλλά και προς τον εξαπατημένο ελληνικό λαό…

Στους ίδιους αυτούς ψεύτες, που προσκύνησαν και υπέγραψαν το 2015, το χείριστο των δανειακών μνημονίων, αλλά και την απόσβεση του δημόσιου χρέους μετά από 99 χρόνια!

Σε αυτούς, που παλεύουν αυτοπαγιδευμένοι στα δίχτυα του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και καλούνται ν’ απολογηθούν για μεταμνημονιακές υποχρεώσεις, στις επιτροπές που μας επισκέπτονται άλλοτε προγραμματισμένα και άλλοτε αιφνιδιαστικά.

Σε αυτούς που εξολόθρευσαν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας, τη μικρομεσαία τάξη με την αναβίωση του ισλαμικού ατιμωτικού φόρου της «Δεκάτης». Για να εξασφαλίσουν πλεονάσματα, όχι για αναπτυξιακούς στόχους, αλλά για να διασπαθίσουν το πλεόνασμα, μοιράζοντάς το στις μεραρχίες των ακαμάτηδων και αργόμισθων «ημετέρων».

Μεταλλάξεις

Αυτά ακριβώς τα κυβερνητικά «ταλέντα» ο αείμνηστος Ηλίας Πετρόπουλος στο σπαρταριστό «Εγχειρίδιο του καλού κλέφτη» τους κατατάσσει με σαρκασμό στους άρπαγες, που με την απάτη και την κλοπή «συμβάλλουν στην αυτόματη αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος»!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, τον Οράτιο με τις «μεταμορφώσεις» ή και τον Μπερνάρ Σο με τον «Πυγμαλίωνα» ή τέλος, το ραβδί της Κίρκης, που μετατρέπει μια κοινωνία σε χοιροστάσιο…

Η χειρίστη όμως των μεταλλάξεων καταγράφεται με τους παραχαράκτες της ιστορικής και πολιτιστικής οντότητας μιας χώρας και μιας κοινωνίας με αδιάκοπη τρισχιετή παράδοση όπως η δική μας: Η Ελληνική.

Συριζαϊκό αστυνομικό κράτος

Η ερήμην, όχι μόνον του πληθυσμού των 13 νομών της Μακεδονίας μας, αλλά και της ιστορικής μνήμης και συνείδησης των απανταχού Ελλήνων, εν κρυπτώ συνομολογημένη (α)Συμφωνία των Πρεσπών, με πρωτεργάτες αυτής της απάτης την τετράδα Τσίπρας-Ζάεφ, Κοτζιάς-Ντιμιτρόφ, αυτό λοιπόν το εξανδραποδιστικό τερατούργημα είναι και η χαριστική βολή στον επιθανάτιο ρόγχο μιας κυβέρνησης, που ή από ιδιωτεία, ή από εγκληματική προδιάθεση εκποιεί την πατριωτική αξιοπρέπεια, αλλά και τους αγώνες για αυτοσυντήρηση ενός λαού ομήρου, σ’ ένα ιδιότυπο νεοσταλινισμό.

Το τελευταίο κρούσμα αυτής της νεοφασιστικής συμπεριφοράς ήταν η διαπόμπευση μιας ευάριθμης ομάδας κατοίκων, στα Γιανιτσά, του νομού Πέλλας.

Με την αστήρικτη κατηγορία ότι είχαν πρόθεση να εμποδίσουν ομιλία του κυρίου Φώτη Κουβέλη (Άραγε τι ζητάει η αλεπού στο μακεδονικό παζάρι;) για τα εθνοσωτήρια έργα του ΣΥΡΙΖΑ, δεκάδες αστυνομικοί προσήγαγαν 17 πολίτες στο αστυνομικό τμήμα των Γιαννιτσών. Ο ίδιος ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος τους εξήγησε, ότι αυτή η προσαγωγή έγινε με άνωθεν εντολή! Επακολούθησαν δεκάδες μηνύσεις για προσβολή της προσωπικότητας, αντισυνταγματική παράνομη προσαγωγή και παράβαση καθήκοντος, με ένα κατηγορητήριο-καταπέλτη συντεταγμένο από τον δικηγόρο της ιστορικής μακεδονικής πόλης Μ. Γρηγοριάδη.

Η ίδια αυτή τακτική της αστυνόμευσης, των συλλήψεων, προσαγωγών και διαπομπεύσεων δεκάδων δημοκρατικών Ελλήνων πατριωτών, εφαρμόζεται από τα περισσότερα αστυνομικά τμήματα των 13 νομών της Μακεδονίας μας. Τακτική, που μας παραπέμπει στο αστυνομικό προδικτατορικό κράτος και παρακράτος του ΙΔΕΑ…

Η ίδια αυτή μέθοδος, τι κρίμα, με συμπρωταγωνίστριες την υπουργό και υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη αντιστοίχως Όλγα Γεροβασίλη και Αικατερίνη Παπακώστα, βασίστηκε στην … διατάραξη της Τάξης αλλά και στην «ψευδή» δημοσιότητα που έδωσαν τα ΜΜΕ.

Να λοιπόν και δύο εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου που ακολουθούν την εφαρμοζόμενη μέθοδο κατασκευής εχθρών στα αυταρχικά μονοκομματικά καθεστώτα. Άξιος ο μισθός της αποστασίας τους!

Το αεροπλάνο της βενεζουελανικής Μαφίας

Αφού το απέπεμψαν 27 χώρες-μέλη της ΕΕ, από τον εναέριο χώρο τους, ως ανεπιθύμητο, τελικά το δέχθηκε το δικό μας αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μιλάμε για το κυβερνητικό Μαδουριανό αεροσκάφος του Καράκας (ένα από αυτά που φυγαδεύουν το χρυσάφι και τους μέλλοντες υπόδικους για κατάλυση του κοινοβουλευτισμού στη Βενεζουέλα).

Ένας επιβάτης του αεροσκάφους από τα …υψηλά πρόσωπα (υπουργός) της Μαδουριανής κυβέρνησης έγινε δεκτός στην αίθουσα VIP του «Βενιζέλος», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, από εκπρόσωπο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί άραγε; «Ο βήχας, ο παράς (και το ενδεχόμενο της διαπλοκής θα συμπληρώναμε) δεν κρύβονται».

Η απροσγείωτη περιπλάνηση παρόμοιων αεροσκαφών από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο, μας παραπέμπει στα έργα και τις ημέρες των συνεργατών του απατεώνα Κοσκωτά με το ληαρ-τζετ του Αργύρη Σαλιαρέλη, που περιφερόταν από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο για ν’ αποφύγει τη σύλληψη των επιβατών του από την Ιντερπόλ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και οι παγίδες παραμονεύουν…

ΤΟ ΒΗΜΑ

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook