Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του Ιωάννη Κτιστάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

4

Ιωάννης Εμμ. Κτιστάκης: Με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη
για να πάει «Η Κρήτη Μπροστά»

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, που απαξιώνονται οι θεσμοί και βασικές αρχές στον αξιακό μας κώδικα, πιστεύω ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι το κλειδί για να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας ως κοινωνία και για να πορευτούμε στο μέλλον.
Ως απλός αγωνιζόμενος πολίτης, η μοναδική μου φιλοδοξία είναι να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις στο να φύγει ο τόπος μας από την στασιμότητα και τον συμβιβασμό. Θεωρώ χρέος μου να μην αποστασιοποιηθώ και να συμβάλω ο ίδιος σε νέες προοπτικές που θα οικοδομήσουν καλύτερες συνθήκες για εμάς και τα παιδιά μας.
Η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας αποτελεί οφειλόμενο χρέος για όλους.
Στις περιφερειακές εκλογές 2019 συμμετέχω στο συνδυασμό “ Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ” με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, άνθρωπο νέο, της δική μου γενιάς που βασικό στόχο έχει η Περιφέρεια να εργάζεται και να υλοποιεί τα αυτονόητα χωρίς συμβιβασμούς, υποχωρήσεις και προχειρότητα, για το καλό και το μέλλον του νησιού μας από την μια άκρη έως την άλλη.
Συντάσσομαι μέσα σε αυτή την προσπάθεια με βασικό σύμμαχό όλους τους πολίτες και “εχθρό μας” τα χρόνια προβλήματα και τις αδικίες που έχουμε υποστεί ως τόπος. Θέλω και θα αγωνιστώ με συνέπεια, σύνθεση, όραμα και σχέδιο για μια μεγάλη αλλαγή, με ανοιχτούς ορίζοντες και έχοντας μοναδικό στόχο: την αναδιαμόρφωση και την ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης μας, ώστε το νησί μας να γίνει μια περιφέρεια πρότυπο! Όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη, καθώς διαθέτει τις προϋποθέσεις για να το πετύχουμε.

Με εκτίμηση,
Κτιστάκης Εμμ. Ιωάννης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηρακλείου
Υπεύθυνος σε επιχείρηση εστίασης

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook