Νίκος Ηγουμενίδης: Στις σημερινές συνθήκες η Αριστερά μπορεί και τα καταφέρνει

0

Παρέμβαση στην συζήτηση στην Ολομέλεια για τον Κανονισμό της Βουλής 

«Όταν οι μετακινήσεις αφορούν τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ γίνονται δεκτές μετά βαϊων και κλάδων και λένε πως είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης», σημείωσε χθες (5.2.2019) από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, προσθέτοντας: «Ωστόσο η όποια πολιτική μετακίνηση προς το ΣΥΡΙΖΑ επιχειρείται να αντιμετωπιστεί με απαξίωση».

Κατά τη συζήτηση για τον Κανονισμό της Βουλής ο Νίκος Ηγουμενίδης αναφέρθηκε  στη κινητικότητα των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και στις δυνάμεις που επιδιώκουν τη «στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ»: «Ο κ. Βενιζέλος, για παράδειγμα, επιθυμεί συνεργασία με τον ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ του 2%- θέλουν να ξεμπερδεύουν όχι απλά με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνολικά με τις ιδέες της Αριστεράς».

«Γιατί φέρονται με τέτοιο μίσος; Γιατί με τέτοια απαξίωση;», ρώτησε το Σώμα ο βουλευτής Ηρακλείου, απαντώντας ο ίδιος: «Γιατί, κατά τη γνώμη μου, τους χαλάει τη σούπα να φαίνεται ότι στις σημερινές συνθήκες -ναι, στις σημερινές συνθήκες!- μπορεί και κερδίζει η Αριστερά. Τους χαλάει τη σούπα να φαίνεται, ακόμα και σε κινήσεις κορυφής, ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται και κοιτάζουν και ακολουθούν, τελικά, την πορεία προς τα αριστερά».

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook