Δριμύ κατηγορώ Θεοδωράκη: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διέλυσαν την ΚΟ του Ποταμιού

0

Δριμείες καταγγελίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος έκανε πράξη τις προαναγγελίες του ότι θα αποκαλύψει με στοιχεία «ποιοι σκότωσαν το Ποτάμι».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στο Open και στην Ελλη Στάη, κατηγόρησε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ΝΔ ότι συνετέλεσαν στην διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού.

«Υπήρχαν διαφωνίες στην Κ.Ο. του Ποταμιού, αλλά ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να την διαλύσουν. Λίγες μέρες πριν άλλωστε, οι ίδιοι βουλευτές, έδιναν διαβεβαιώσεις για το αντίθετο» είπε με έμφαση. Υποστήριξε δε πως «ο Δανέλλης έφυγε από το Ποτάμι κατ’ εντολήν του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνοντας πως ο βουλευτής «είχε πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στην κυβερνητική πλειοψηφία. Αρα, κινήθηκε κατ’ εντολήν του ΣΥΡΙΖΑ». Αντιστοίχως τόνισε πως «ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς έφυγαν κατ’ εντολήν της ΝΔ».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη το Ποτάμι «προφανώς θα έχει αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές» και το ίδιο θα επιχειρήσει να πράξει αν γίνουν ταυτόχρονα εθνικές εκλογές.

Παραδέχθηκε ότι έχει κάνει πολλά λάθη ενώ, όπως είπε, είχε στο παρελθόν δεχθεί «ανοίγματα» από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας είχε πει παλαιότερα -μετά το Σεπτέμβριο του 2015 στο Ποτάμι να μπει στην κυβέρνηση και είπαμε “όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε υπουργοί του εθνικολαϊκιστικού ΣΥΡΙΖΑ”».

Οσο για την ΝΔ, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι είχε δεχθεί δημόσια προσέγγιση, επικαλούμενος παλαιότερη δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook