Χαιρετισμός του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος

Αξιότιμε κύριε  Πρόεδρε, Αγαπητοί πρώην Πρόεδροι της μεγάλης φιλελεύθερης Παράταξής μας, Αγαπητοί Συνάδελφοι στο Κοινοβούλιο, Αγαπητά Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Σας ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης.

Είμαστε όλοι εδώ και θα αγωνιστούμε για την επικράτηση της Παράταξής μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ζήλο και μεράκι. Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο μόχθος.

Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για μεγάλες εκλογικές νίκες στις επερχόμενες δημοτικές, περιφερειακές, ευρωβουλευτικές και εθνικές εκλογές. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να μπει ένα τέλος στις εθνικές υποχωρήσεις, στην παρακμή, το λαϊκισμό και τη θεσμική εκτροπή. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για μια δυνατή, φιλελεύθερη, περήφανη Ελλάδα.

Η χώρα χρειάζεται μια Κυβέρνηση σταθερότητας, ασφάλειας και δικαιοσύνης με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Το 2019 είναι σάλπισμα νίκης: Νίκη όχι μόνο της Παράταξης, αλλά, κυρίως, νίκη της πατρίδας, της ελπίδας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της λογικής και του μέτρου. Ελλάδα μπορούμε! Και θα πετύχουμε!

Συνεχίζουμε με ενότητα, μαχητικότητα και πίστη!

Σας ευχαριστώ