Τσίπρας: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος του

Την απάντηση στο ερώτημα «ποιο είναι το μεγαλύτερό του λάθος» ως πρωθυπουργού κλήθηκε να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας, στο κλείσιμο της συνέντευξής του στο OPEN.

«Δεν τα πήγα πολύ καλά στις επιλογές προσώπων», παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός, χωρίς να διευκρινίσει σε ποια πρόσωπα αναφέρεται.

«Αλλά έχω πάρει τα μαθήματα», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η ζημιά στο στούντιο και το βλέμμα απορίας

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στην συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Open, μια απρόοπτη διακοπή κέντρισε τα βλέμματα!

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του έστειλε σαφή μηνύματα στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ουσιαστικά πως αν ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, τότε μόνη λύση είναι η ψήφος εμπιστοσύνης.

Ακόμη μίλησε και για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ωστόσο εκτός από τα καυτά θέματα που τέθηκαν στην συνέντευξη, υπήρξε κι ένα… απρόοπτο.

«Παρέλαβα μια χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας», έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ξαφνικά ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε από το στούντιο, αφού κάτι έπεσε και έσπασε.

Ο πρωθυπουργός κοίταξε αμέσως προς το σημείο της ζημιάς, ωστόσο η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έφτασε στο Open και φωτογραφήθηκε με καθαρίστρια

Στις 19:25 έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις εγκαταστάσεις του Open στην Παιανία για την τηλεοπτική του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος του Open Τζόνι Καλημέρης και ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Δημήτρης Μιχαλέλης.

Λίγο πριν μπει στο μακιγιάζ, ο πρωθυπουργός μάλιστα φωτογραφήθηκε με μια από τις καθαρίστριες του κτιρίου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Πηγή: https://neaselida.gr/