Οργή για την 29χρονη που την βίασαν και την άφησαν έγκυο ενώ ήταν σε κώμα επί 14 χρόνια

Σάλο προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες, η είδηση πως μια γυναίκα στην Αριζόνα των ΗΠΑ παρόλο που είναι σε κώμα εδώ και 14 χρόνια, έμεινε έγκυος. Η οικογένειά της ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει πως παραβιάστηκε η ιδιωτικότητα της 29χρονης.

Ο δικηγόρος Τζον Μάικελς, που επιβεβαίωσε στο People ότι εκπροσωπεί την οικογένεια της, αποκάλυψε πως είναι όλοι τους «εξοργισμένοι, συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι από την κακοποίηση και παραμέληση της κόρης τους από την κλινική Hacienda Healthcare».

«Η οικογένεια είναι ενήμερη για τα νέα και το δημόσιο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την κόρη τους, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι συναισθηματικά έτοιμη να προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση» ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο Μάικελς έδωσε επίσης μια ενημέρωση σχετικά με όσα γράφτηκαν για το νεογέννητο: «Η οικογένεια θα ήθελε να μεταφέρω στον κόσμο πως το παιδί γεννήθηκε σε μια αγαπημένη οικογένεια και πως θα το φροντίσουν καλά».

Νωρίτερα, η ασθενής, που λάμβανε θεραπεία στο Hacienda HealthCare στο Φοίνιξ, αναγνωρίστηκε ως μέλος της φυλής San Carlos Apache της Αριζόνα Η φυλή επιβεβαίωσε στον Τύπο πως η γυναίκα είναι 29 ετών, κάτι που σημαίνει ότι είναι σε κώμα από τα 15 της.