Λ. Αυγενάκης στον ΣΚΑΙ: «Το Μαξίμου πέρα από το χαβαλέ που κάνει, πρέπει να απαντήσει στα σκάνδαλα που έχει εμπλακεί!»

12

«Να μας απαντήσει ο κ. Τσίπρας τι κάνει ο κ. Πετσίτης στο Μ. Μαξίμου; Να μας πουν ο κ. Δραγασάκης, ο κ. Σταθάκης, ο κ. Πιτσιόρλας, η κ. Τζάκρη τι σχέση έχουν με τη ΔΕΠΑ;» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου, στον ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στα σκάνδαλα της Κυβέρνησης ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε: «Να μας απαντήσει ο κ. Τσίπρας τι κάνει ο κ. Πετσίτης στο Μ. Μαξίμου; Να μας πουν ο κ. Δραγασάκης, ο κ. Σταθάκης, ο κ. Πιτσιόρλας, η κ. Τζάκρη τι σχέση έχουν με τη ΔΕΠΑ;» και τόνισε:«Να μας πει ο κ. Τσίπρας για ποιο λόγο ο κ. Πετσίτης ακριβοπληρώνεται με 200.000 € το χρόνο; Και πως συνδέεται με τον κ.Κιτσακο;»

Αναφερόμενος στη στρατηγική του κόμματος ο κ. Αυγενάκης τόνισε «Θα μιλήσουμε με όλους τους πολίτες! Οι ιδέες μας και τα επιχειρήματά μας είναι ισχυρά και με αυτά απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες» και πρόσθεσε «την επομένη των εκλογών θα απευθυνθούμε στις πολιτικές δυνάμεις για να διαμορφώσουμε ένα ευρύ μέτωπο που θα βγάλει την χώρα από το τέλμα».

Τέλος, ο Γραμματέας της ΝΔ δήλωσε ότι: «έχουμε μπροστά μας δύο κόσμους. Τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, του λαϊκισμού, της λάσπης και της παρακμής και τον κόσμο που υπηρετεί η ΝΔ, της τάξης, της δημιουργικότητας, της αισιοδοξίας, του μέτρου και της αξιοκρατίας.»

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook