Μεγάλο Πανελλήνιο ρεκόρ κολύμβησης από την Ηρακλειώτισσα Κανόγκα στον Άγιο Νικόλαο

Τέτοια κολυμβητική αρχή ούτε στα.. καλύτερά όνειρα των Δελφινίων Ηρακλείου . Ο σύλλογος του Ηρακλείου την πρώτη μέρα του Grand Prix του Αγίου Νικολάου πανηγύρισε ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ 25αρας πισίνας στην κατηγορία Π/Κ Β από την ταλαντούχα αθλήτριά του Κάλλια Κανόγκα η οποία στα 1500μ ελεύθερο ήρθε 1η με 18,27,40 καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Γρηγοριάδου από τα Χανιά που το είχε από 4/11/2017 με 18,46,27.

Στην αρχή ήταν δηλωμένη στα 200μ ελεύθερο αλλά οι προπονητές της κκ. Μηναδάκης και Χριστοδουλάκης έχοντας γνώση και .. έμπνευση την έριξαν στα 1500μ και ήρθε η δικαίωση τους για να πανηγυρίσουν το 3ο ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ του συλλόγου άσχετα αν η Κανόγκα πριν ένα μήνα πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Προπονείται με τα Δελφίνια καθημερινά και έχει δείξει ότι έχει μέλλον .

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έκανα αυτό το ρεκόρ το οποίο ήρθε μετα από πολύ δουλειά. Οι προπονητές μου πίστεψαν σε εμένα και εγώ επεδίωξα να τους δικαιώσω. Τους ευχαριστώ πολύ όπως ευχαριστώ και την οικογένεια μου για την στηριξή της» δήλωσε στο ekriti.gr  η 13χρονη αθλήτρια που πηγαίνει στο 13ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Πηγή: http://www.ekriti.gr/