Ποια είναι τα πιο stylish τζιν, που πρέπει να προτιμήσετε τώρα το Φθινόπωρο! by Nektarios Vazakopoylos!

52
Αντικειμενικά, το φθινόπωρο, είναι ο μήνας και η εποχή του τζίν. Βεβαίως και είναι αγαπημένο και αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας,όσο και της αντρικής γκαρνταρόμπας.
Κάντε λοιπόν εντυπωσιακά και στυλάτα outfits με τα τζίν παντελόνια που πρωταγωνιστούν για άλλη μια σεζόν.
Φορέσετε λοιπόν: Τζιν καμπάνα,είναι ένα τζίν παντελόνι που επανέρχεται στη μόδα, αναδεικνύει το σωματότυπο σας και προσδίδει ύψος.
Τα ψηλόμεσα τζιν,έχουν το εξής τρικ, φορώντας τα, επειδή βέβαιος είναι ψηλομεσα και καλύπτουν την περιοχή της κοιλιάς, δείχνουν τα πόδια σας πιο μακριά και μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και στην βραδινή σας έξοδο.
Τα στενά skinny τζιν, ταιριάζουν με όλα σας τα look, μπορεί να παίξει το ρόλο του κολάν και να το συνδυάσετε με overdized ανδρικά πουκάμισα, μπλούζες και μακριές ζακέτες και φούτερ με sneakers. Όσο για τη βραδινή σας έξοδο, με γόβες ένα τοπ και ένα μεσάτο σακάκι θα έχετε επιτύχει ένα πολύ όμορφο,άνετο και στιλάτο, ντύσιμο.
Τρομερή μόδα και κλείνουμε με αυτό, είναι τα στολισμένα τζιν, με πέρλες, στρας, στάμπες, κεντήματα, αν αγαπάτε το κάτι διαφορετικό και θέλετε να ξεχωρίσετε, εντυπωσιάστε, σε κάθε σας εμφάνιση με αυτά τα ιδιαίτερα τζιν, αλλά φροντίστε να βάλετε κάτι πιο ήσυχο από πάνω π.χ. ένα t-shirt, ένα μονόχρωμο πουκάμισο, ένα τοπάκι, η ακόμη και ένα κορμάκι είτε υφασμάτινο ελαστικό η δαντέλα για πιο ωραίο, θηλυκό και sexy αποτέλεσμα!!!

Οι φωτογραφίες είναι από pinterest

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook