Ο ήρωας της ημέρας: Ταξιτζής βούτηξε στο λιμάνι του Κατακόλου και έσωσε ανάπηρη τουρίστρια

7

Ο ήρωας της ημέρας είναι αυτός ο ταξιτζής, ο οποίος  βούτηξε στο λιμάνι και έσωσε ανάπηρη τουρίστρια στο λιμάνι του Κατακόλου.

Συγκεκριμένα χτες το πρωί μία γυναίκα από την Κίνα, η οποία ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο αποβιβάστηκε από το κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia για μια βόλτα στο Κατάκολο.

Η Κινέζα, λοιπόν, μαζί με τον συνοδό της σταμάτησαν κατά μήκος του κυματοθραύστη για να βγάλουν φωτογραφίες, ωστόσο αυτό δεν ήταν και η πιο έξυπνη επιλογή, καθώς ο κυμαθραύστης κουνήθηκε, το αναπηρικό αμαξίδιο «τσούλησε» και η άτυχη Κινέζα βρέθηκε στην θάλασσα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ilialive.gr, επικράτησαν στιγμές πανικού, όμως πιο ψύχραιμος αποδείχθηκε ο γραμματέας του συλλόγου ΤΑΞΙ Πύργου Νίκος Θεοδωρακόπουλος που έσπευσε και βούτηξε στο νερό για να σώσει την Κινέζα που προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει την Κινέζα στο νοσοκομείο, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

Μάλιστα η ίδια θέλησε να διασκεδάσει με αυτή την εμπειρία της λέγοντας πως το νερό ήταν ζεστό και υπέροχο, απολαμβάνοντας κάπως ιδιαίτερα το… μπάνιο της.

Ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος δέχθηκε τις ευχαριστίες της Κινέζας και του συνοδού της, όπως και του προσωπικού του κρουαζιερόπλοιου που έσπευσε να του φέρει στεγνά ρούχα για να αλλάξει, προσφέροντας ακόμα και κάποια αναμνηστικά δώρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook