Η απάντηση της ΑΕΚ στην απόφαση για το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΑΕΚ, μετά την απόφαση της Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, που απέρριψε την προσφυγή της «Ενωσης» κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Σε ανακοίνωση, η ΑΕΚ καταγγέλλει διαρροές από την Επιτροπή και αναφέρει ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την δικαστική επίλυση της διαφοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών! Και πώς να μας προκαλέσει, αφού είχαν σπεύσει να μας… ενημερώσουν μέσω διαρροής προς τον ερυθρόλευκο Τύπο, κάτι που εκτός από πρωτοφανές είναι απόλυτα ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο η συγκεκριμένη Επιτροπή χειρίστηκε την υπόθεση.

Απλώς νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Διαψευστήκαμε και επιφυλασσόμεθα πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους δικαστική επίλυση της διαφοράς με εφαρμογή των κανόνων δικαίου και εξέταση όλων των νομικών παραμέτρων που θέσαμε με το υπόμνημά μας, αφού η συγκεκριμένη Επιτροπή το μόνο που έκανε ήταν διαρροές…».

Πηγή: iefimerida.gr