Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την συγκρότηση Επιτροπής Εκλογικής Ετοιμότητας

15

Την Τετάρτη συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου και σήμερα Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου ξεκινά τις εργασίες της η Επιτροπή Εκλογικής Ετοιμότητας

Η Νέα Δημοκρατία με δυναμική και αέρα ανανέωσης βαδίζει στον δρόμο των εκλογών. Η μάχη των εκλογών, είναι μια πρόκληση για το παρόν και το μέλλον. Χρέος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου είναι να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις για την καλύτερη και ποιοτικότερη εκπροσώπηση των πολιτών του νομού και τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητάς τους.

Με απόφαση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου κ. Βαγγέλη Καρκανάκη συγκροτείται Επιτροπή Εκλογικής Ετοιμότητας, αποτελούμενη από τα παρακάτω ενεργά μέλη της Οργάνωσης, που είχαν υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης:

Σπαθαράκης Παναγιώτης, γιατρός, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ, πρώην Δημοτικός και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ηρακλείου, αναλαμβάνει να συντονίσει τις εργασίες της επιτροπής.

Ροκαδάκης Γρηγόρης, οφθαλμίατρος, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, πρώην επικεφαλής παράταξης στον Δήμο Ηρακλείου, πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου και μέλος Π.Ε.

Αλεγκάκης Γεώργιος, ιατρός, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Βαρδαλαχάκης Δημήτριος, τουριστικός επιχειρηματίας, ιατρός, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Βελγάκης Εμμανουήλ, πολιτικός μηχανικός, πρώην επικεφαλής συνδυασμού στον Δήμο Ηρακλείου και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Βουλγαράκης Καλλέργος, τ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ, πρόεδρος Αστικών Συγκοινωνιών Ηρακλείου και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, π. υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Κωστάκη-Χατζημηνά Ελευθερία, φοροτεχνικός, πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος Ηρακλείου.

Παπαχατζάκης Εμμανουήλ, συνταξιούχος φαρμακοποιός, επικεφαλής παράταξης Δήμου Ηρακλείου και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Τζουλιαδάκης Θεμιστοκλής φυσίατρος, πρώην Δήμαρχος Κρουσώνα, πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Χονδράκης Νίκος, πρώην στέλεχος Αγροτικής Τράπεζας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Σακαδάκης Αντώνης, πολιτικός μηχανικός, πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Νταμπάκης Μανώλης, συνταξιούχος, πρώην πρόεδρος ΟΛΗ, πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου και πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Χαριτάκης Νίκος, ιατρός, πρώην Διοικητής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Γιαννουλάκης Δημήτρης, Επιχειρηματίας, πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στην επιτροπή αυτοδίκαια συμμετέχουν οι:

Ζερβός Λευτέρης, Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ και Υπ. ΜΜΕ και Επικοινωνίας.

Βαρούχας Βασίλης, Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου, αρμόδιος για την Αυτοδιοίκηση και

Καλοκύρης Μανώλης, Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ηρακλείου.

Όλα τα παραπάνω μέλη έχουν υπηρετήσει το Κόμμα για πολλά χρόνια, αλλά και την κοινωνία του Ηρακλείου από διάφορες θέσεις ευθύνης. Η γνώση τους και η εμπειρία τους είναι απαραίτητες, αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον τόπο. Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία εμπιστευόμαστε και τους ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Παράταξη.

Ο ρόλος της επιτροπής αυτής θα είναι η οργανωτική προετοιμασία του Κόμματος στο Ηράκλειο για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, εθνικές, ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία και στο Ηράκλειο έχει οργανωτικά αλλάξει. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Ούτε τυχαίες κοινωνικές συναντήσεις, ούτε τυχαίες φωτογραφίσεις και παραπολιτικά που δίνουν «τροφή» για σενάρια, δεν δεσμεύουν την πορεία του Κόμματος και τις επιλογές του.

Και επειδή γράφονται διάφορα για συναντήσεις που έγιναν ή πιθανόν να έγιναν ή θα γίνουν με στελέχη ακόμη και από άλλους πολιτικούς χώρους σε τοπικό επίπεδο, ξεκαθαρίζουμε ότι σεβόμαστε τον κάθε συνομιλητή μας, το κάθε στέλεχος της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου που απευθύνεται στα θεσμικά μας όργανα ή που εμείς κρίνουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε αυτούς. Τους ευχαριστούμε που μοιράζονται μαζί μας την ανησυχία τους για τον τόπο και είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχει κοινός τόπος να δουλέψουμε.

Με αξιοκρατία, διαφάνεια, σοβαρότητα συνεχίζουμε τις επαφές μας και την προετοιμασία μας.

Στην εκπροσώπηση των Ηρακλειωτών δεν χωρούν στενά κομματικές επιλογές.

Απαιτείται σύνεση, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια και έτσι θα πορευθούμε.

Αυτή είναι η εντολή του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βαγγέλης  Καρκανάκης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook