Διανομή σχολικών ειδών και τσαντών την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου από την Περιφέρεια Κρήτης στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

18

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η διανομή Σχολικών Τσαντών από τους φορείς που συνεργάζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου (πλην Δήμου Ηρακλείου)στο πρόγραμμα  Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας ενημερώνουν τους πολίτες ότι η διανομή Σχολικών  Τσαντών για την έναρξη του Σχολικού έτους 2018 αφορά τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Οι τσάντες θα περιέχουν σχολικά είδη για τη νέα σχολική χρονιά, τα οποία έχουν αγοραστεί με δαπάνες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ). Θα διατεθούν σε παιδιά  ηλικίας από 5 έως 15 ετών που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διάθεση θα γίνει μέσω των φορέων που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, οι οποίοι και υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των Σχολικών ειδών.

Να σημειωθεί πως ακολουθεί την Τετάρτη 05/09/2018 η διανομή Σχολικών Τσαντών για την περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook