Φεστιβάλ Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί»: «Μάγεψε» το κοινό η «Τελετή της Άνοιξης»

Την αποθέωση του κοινού που γέμισε το Κηποποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» γνώρισε το χορευτικό συγκρότημα της γνωστής Ισραηλινής χορογράφου OrlyPortal, που απέδωσε εξαιρετικά την «Τελετή της Άνοιξης» του σπουδαίου συνθέτη FaridEl-Atrache,  στην παράσταση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί».

Η μουσική, συνδυάστηκε μοναδικά με την χορογραφία και τις κινήσεις του εκπληκτικού χορευτικού συνόλου της Portal,  δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που ενθουσίασε τους θεατές στο Κηποθέατρο.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται την Πέμπτη 30 Αυγούστου με την συναυλία της Φιλαρμονικής Δήμου Ηρακλείου «Αφιέρωμα στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο».

Με μια γιγαντοοθόνη στο βάθος που θα προβάλει σκηνές από ταινίες, όσοι βρεθούν στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» θα θυμηθούν τη Μελίνα να τραγουδά «τα παιδιά του Πειραιά», θα απολαύσουν τον NinoRota (Boccaccio 70, LaDolce Vita, Amarcord, 8 ½), μουσικά θέματα από τον Ζορμπά, τον JamesBond, το Νονό, κ.α.

«Αφιέρωμα στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο»

Φιλαρμονική Δήμου Ηρακλείου

Πέμπτη 30.8.2018

Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης. Ώρα 20:30

Είσοδος δωρεάν