Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντά τους νέους – 2η συνάντηση στο Ηράκλειο «Θέλουμε τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας!»

21

 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνάντησης του περασμένου Σαββάτου 25 Αυγούστου, που πραγματοποίησε στο Ηράκλειο με νέους από ολόκληρο τον νομό Ηρακλείου, ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ.- Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προγραμματίζει και 2η συνάντηση με νέους, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου.

 

Η 2η συνάντηση με διαφορετική ομάδα νέων, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, θα γίνει στο καφέ Ηριδανός (Ανδρογέω 8, στο κέντρο του Ηρακλείου), το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου.

Η 1ησυνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και χαλαρό κλίμα με προσέλευση 100 και πλέον νέων από  ολόκληρο το νομό Ηρακλείου και με τη συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από την παροχή ευκαιριών από τη Ν.Δ. για την ενεργό συμμετοχή των νέων στα κοινά, ώστε να εκφράζουν οι ίδιοι τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τα οράματα και τις ελπίδες τους και να διαμορφώνουν οι ίδιοι το μέλλον τους,αντί να μένουν απλοί παρατηρητές των εξελίξεων.

Καμία χώρα δεν έχει μέλλον εάν η νέα γενιά, δεν εμπλακεί ενεργά με τα κοινά συμβάλλοντας ώστε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο. Τα τελευταία χρόνια της κρίσης μια γενιά έχει φύγει αναζητώντας καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Οι ικανοί αυτοί νέοι και νέες θα επιστρέψουν μόνο εάν τους προσφέρουμε πραγματικές ευκαιρίες δουλειάς. Στόχος μας να σταματήσουμε το braindrain, τη φυγή στο εξωτερικό και να συζητήσουμε τις ανησυχίες των νέων δίνοντας λύσεις.Η Ν.Δ. προχωρά μαζί με τους νέους δυναμικά προς νέες μάχες και νέες μεγαλύτερες νίκες, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η ΝΔ και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκηςεπιμένουμε στη νέα γενιά στο πνεύμα της διεύρυνσης και της ανανέωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες, όραμα και καθαρή ματιά για τις εξελίξεις στην πολιτική και την κοινωνία.

Η ΝΔ, πιστή στο πνεύμα της εξωστρέφειαςπου έχει καλλιεργήσει τα 3 τελευταία χρόνια, συνομιλεί με τα μέλη της και, κυρίως με την κοινωνία και τους νέους με στόχο την ουσιαστική και αποτελεσματική εκπροσώπηση όλων των πολιτών.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 2ηςσυνάντησης με νέους ο κ. Αυγενάκηςεπισημαίνει: «Επιζητούμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει στα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Θέλουμε οι νέοι να εισέλθουν στην πολιτική διαδικασία.Για εμάς οι νέοι είναι άξιοι, είναι ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον πολιτικό στίβο, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου. Με το νεανικό ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα τους είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν!Βασιζόμαστε σε αυτούς, δουλεύουμε μαζί, μοιραζόμαστε αγωνίες, απόψεις, ιδέες και όνειρα, καθώς εκείνοι αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας και δύνανται να αποτελέσουν το όχημα μέσω του οποίου θα επέλθει η πολυπόθητη πολιτική αλλαγή, μία αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόποςμας.

Αλλά και, ειδικότερα, σε επίπεδο Ηρακλείου θέλουμε πλέον με κάθε τρόπο την έγκαιρη και όσο το δυνατόν πιο ενεργή συμμετοχή των νέων στις μεγάλες εκλογικές μάχες που έρχονται σε λίγους μήνες. Στα ψηφοδέλτια που θα στηρίξει η ΝΔ στο Δήμο Ηρακλείου, στην Περιφέρεια Κρήτης και στους Δήμους του νομού, αλλά και στις βουλευτικές εκλογές. Μάλιστα, μετά το πρωτοφανές, για τα τοπικά δεδομένα, πλήθος των συμμετοχών στα ψηφοδέλτιά μας στις πρόσφατες εκλογές των τριών (3) Επιμελητηρίων, μετά την πλήρη ανανέωση των κομματικών οργάνων του νομού Ηρακλείου, στρέφουμετο ενδιαφέρον μας και την προσοχή μας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές, α’ και β’ βαθμού, καθώς και στις βουλευτικές εκλογές».

 

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook