«Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής η Άντζελα Δημητρίου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Παντού» ήταν η Άντζελα Δημητρίου το πρωί της Παρασκευής με αφορμή την επερχόμενη συναυλία της στο Βεάκειο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πυρόπληκτους.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφερόμενη στην πορεία της ζωή της αλλά και της καριέρας της τόνισε ότι δεν κράτησε τίποτα για την ίδια στο πέρασμα των χρόνων, ενώ αναφερόμενη στην κόρη της δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Η πρώτη θυσία που έχω κάνει είναι να έχω αφιερώσει όλο μου το χρόνο και όλη μου την ψυχή σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός από τον εαυτό μου. Υπάρχει μεγαλύτερη θυσία από αυτή; Αυτή τη στιγμή η Άντζελα είναι μόνη γιατί πρέπει λιγάκι να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει, γιατί έχει ένα χειμώνα βαρύ μπροστά της και ο κόσμος αυτός που με έχει αγαπήσει μου λέει «προχώρα, εμείς σε αγαπάμε, μην πάθεις τίποτα, μη μας πεθάνεις» διάφορα μου λένε, ειδικά τώρα τελευταία. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, εγώ θα είμαι κοντά τους», ανέφερε συγκεκριμένα η Άντζελα Δημητρίου «λύγισε» στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής μιλώντας για την κόρη της

«Θα ήθελα να ξαναζήσω τη γέννηση της κόρης μου. Το λέω και συγκινούμαι. Είναι πολύ συγκινητικό να γίνεσαι μάνα. Να παίρνεις ένα πλασματάκι στην αγκαλιά σου, να το χαϊδεύεις, να το βλέπεις να μεγαλώνει, να περπατάει, να θυσιάζεσαι για αυτό το παιδί. Ναι, μόνη μου, αλλά πιστεύω ότι τα κατάφερα. Συγκινούμαι γιατί είναι το κομμάτι της ζωής μου. Είναι οι δυο φωνές μου. Είναι η φωνή της κόρης μου και η φωνή η δική μου.

Η Όλγα είναι καλά. Μας βλέπει τώρα. Η Όλγα έχει παντρευτεί, είναι πάρα πολύ καλά και ασχολείται με τη μητέρα της. Δεν θέλει να πω τι ακριβώς κάνει με τη μητέρα της, το σέβομαι, δεν θα πω τίποτα, αλλά είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης η Όλγα», είπε η τραγουδίστρια που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Πηγή: http://www.topontiki.gr