Η ομάδα του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ηρακλείου κατακτά την 3η θέση στην Κρήτη!

34

Έξι μήνες κράτησε φέτος το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα ΠΟΦΕΠΑ (Βετεράνων και Ανεξάρτητων) και μετά από μια συναρπαστική σεζόν βρίσκει ξανά την ομάδα του Ο.Α. Χανίων να κατακτά το πρωτάθλημα και το κύπελλο όντας αήττητη παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Αίγαγρων Χανίων και του Ο.Α. Ηράκλειο όπου κατέκτησαν 2η και 3η θέση αντίστοιχα και στις 2 διοργανώσεις.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην νεόκτιστη ομάδα του Ο.Α. Ηράκλειο, όπου με αρχηγό τον Μάριο Μαρκόπουλο  και άξιους συμπαραστάτες τους νεαρούς Παπαδάκη Χ., Καπαρουνάκη Π. και Λεστάκη Α. κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση σε κύπελλο και πρωτάθλημα αφήνοντας πίσω τους πολύ δυνατές ομάδες όπως τον Κλαδισσό Χανίων με την εξαιρετική πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Νίκη Πλατιά και τον Ούγγρο Βετεράνο Sandor Becze και φυσικά τον Χάνδακα Ηρακλείου του Νίκου Μπικάκη και των πολύ έμπειρων παιχτών όπως ο Θεμιστοκλής Κρητικός και ο βετεράνος Ανδρέας Φανουράκης.

Η ομάδα του Ο.Α. Ηράκλειο με τους προπονητές Μιχάλη Μανιά και Στέφανο Σπανάκη, είχε την πιο νεανική ομάδα στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα και μέσα από τις προπονήσεις και την καθοδήγηση των δυο έμπειρων προπονητών, έκανε την έκπληξη μπαίνοντας στις 3 καλύτερες ομάδες της Κρήτης αναμεσά σε 16  αντιπάλους, δείχνοντας τον δρόμο για το μέλλον και για  ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Στόχος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ηρακλείου είναι με τη νέα σεζόν να δημιουργήσει και νέες ομάδες όπου θα συμμετέχουν στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα ΠΟΦΕΠΑ και να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο, μικρούς και μεγάλους, ώστε να διαδοθεί το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε όλη την Περιφέρεια Ηρακλείου.

Αξιοσημείωτη είναι η κοινωνική προσφορά της ομάδας, καθώς αγκάλιασαν το μήνυμα της ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ σώματος και μυελού, και το ένταξαν στις εμφανίσεις της ομάδας έτσι ώστε να βοηθήσουν στην ενημέρωση για την υπέρτατη πράξη προσφοράς των ανθρώπων προς τον συνάνθρωπό τους!

 

Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, καθώς για 1η φορά στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα θα υπάρξει Α’ και Β΄ κατηγορία. Ευελπιστούμε να δημιουργηθούν κι άλλες ομάδες από όλους τους νομούς του νησιού μας ώστε το άθλημα να γίνει ευρέως γνωστό και να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο facebook:

https://www.facebook.com/herakliontabletennis/

 

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook