Ποια είναι τα πιο must αξεσουάρ που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το καλοκαίρι και θα αλλάξουν ευχάριστα τη διάθεση σας! by Nektarios Vazakopoulos!

83
Ξεκινάμε λοιπόν,με ένα άκρος απαραίτητο αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από τα γυαλιά ηλίου.
Σε πολλά χρώματα για φέτος με ανατρεπτικά σχέδια, μεγάλα κοκάλινα, τετράγωνα,σε ρετρό στυλ,αλλά με χρωματιστούς φακούς, μεταλλικά, θα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ στη γυναικεία τσάντα για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και για τις διακοπές σας βέβαια.
Τα ογκώδη βραχιόλια και κολιέ δες στο λαιμό, σε έντονα χρώματα και σχέδια στολίζουν περίτεχνα το λαιμό σας τραβώντας την προσοχή σε κάθε εμφάνιση σας.
Μεγάλα καπέλα είτε υφασμάτινα είτε ψάθινα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων είναι ότι πιο must.
Ζώνες φαρδιές σε παστέλ η έντονα χρώματα για να αλλάξουν στυλιστικά ένα μονόχρωμο outfit σας προσδίδοντας λίγο χρώμα αλλά και στιλ.
Φουλάρια, τα οποία δίνουν κι αυτά με την σειρά τους χρώμα στην εμφάνιση σας ή τετράγωνα ή μακρόστενα όπως και να τα φορέσετε δίνουν φινέτσα και αλλάζουν όλο σας το look.
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και φέτος οι μποέμ και boho, επιρροές,πολύ δυνατές τάσεις για το καλοκαίρι,και με τα κρόσσια, τις πέτρες, τις χάντρες σαν κύριο στοιχείο στις τσάντες δίνοντας αέρα κίνηση στο κράτημα της αλλά και ένταση στο τελικό στυλιστικό αποτέλεσμα.
Γενικότερα boho, έθνικ, χρώματα οποίο κι αν είναι το στυλ σας τολμήσετε και φορέσετε αξεσουάρ που θα αναδείξουν την προσωπικότητα σας,θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας κάνουν να νιώσετε στυλιστικά άψογη…