Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών εκσυγχρονισμού του “Ν. Καζαντζάκης”

«Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε σήμερα, εδώ στο “Ν. Καζαντζάκης” με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών εκσυγχρονισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Τα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών Α.Ε., με την δωρεά τους αυτή, πέτυχαν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα του αεροδρομίου. Μετέτρεψαν το αεροδρόμιο σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο χώρο αναμονής για τους ταξιδιώτες. 

Πρόκειται για ένα έργο “πνοής” που θα συμβάλει αποφασιστικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου επιβατικού κοινού του αεροδρομίου της πόλης μας και θα αποτελέσει πηγή περαιτέρω ανάπτυξης για το νησί αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του.

Το έργο αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πως η σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς κανένα κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο.

Η ΝΔ ως κυβέρνηση θα στηρίξει ανάλογες πρωτοβουλίες, γιατί πιστεύουμε πως αν ένα Δημόσιο αγαθό παρέχεται καλύτερα και φθηνότερα από τον Ιδιωτικό Τομέα, δεν  έχουμε καμία αναστολή να κινηθούμε σε αυτήν την κατεύθυνση».