Αφήνει το τιμόνι της ΝΟΔΕ ο Καλλέργος Βουλγαράκης

46

Μετά από δύο χρόνια ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Καλλέργος Βουλγαράκης, ανακοίνωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές του κόμματος που θα διεξαχθούν στις 13 Μαΐου.

Ο λόγος είναι οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και το βεβαρυμένο πρόγραμμα του μέχρι τώρα προέδρου της ΝΟΔΕ κου Καλλέργου Βουλγαράκη.

Ο κ. Βουλγαράκης, ευχαρίστησε το γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη για τη στήριξη του στον τοπικό μηχανισμό του κόμματος, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το κόμμα ως στρατιώτης.

Επίσης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, στελέχη και μέλη του κόμματος.

Το κλίμα στην χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένο και με ανάμεικτα συναισθήματα όπως παραδέχτηκαν οι συνεργάτες του κ. Βουλγαράκη, που η ανάδειξη του ως προέδρου στο τιμόνι της ΝΟΔΕ Ηρακλείου συνέπεσε χρονικά με την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες, στα γραφεία της ΝΟΔΕ μίλησαν επίσης για τις επικείμενες εκλογές, με το βλέμμα στραμμένο στη νίκη στις εθνικές εκλογές, όπως ειπώθηκε.

Έγινε λόγος για μια καινοτόμα και πάνω απ’ όλα δημοκρατική διαδικασία κατά την οποία δίδεται ουσιαστικός ρόλος στα μέλη που απαρτίζουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.