Νέες κυκλοφορίες Εκδόσεις Ίτανος

56

Επιστρέφοντας ξανά πίσω έπειτα από τις διακοπές του Πάσχα οι Εκδόσεις Ίτανος σας παρουσιάζουν δυο νέες εκδόσεις από δυο νέους συγγραφείς που μόλις κυκλοφόρησαν.

Το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Βλαχάκη “Μαύρα Σύννεφα σε Λευκό Ουρανό “ είναι έτοιμο να καταπλήξει τους αναγνώστες και να τους παρασύρει.  Ένα μυθιστόρημα για τον έρωτα, την αγάπη, την απώλεια, τη φιλία και την οικογένεια. Μια ιστορία για τα όνειρα. Τα όνειρα που δεν πεθαίνουν ποτέ. Είναι μικρά αθώα παιδιά, πουλιά που ταξιδεύουν και βρίσκουν φωλιά ακόμα και στις πιο δύσπιστες καρδιές.

http://www.itanosbooks.gr/el/my8istorhmata/mayra-synnefa-se-leyko-oyrano

Και τη νέα ποιητική συλλογή του Άγγελου Κατσιρντάκη “Το ανθολόγιο μιας πεταλούδας”. Όταν η κάμπια εκκολάφθηκε…  «Το ανθολόγιο μιας πεταλούδας» δημιουργήθηκε μέσα σ’ ένα κλίμα εσωτερικής διαμάχης-διαμαρτυρίας και κινείται σε μία σειρά κοινωνικών παρατηρήσεων, αλλά, κατά κύριο λόγο σε μια αλληγορία που εξυπηρετεί την εξύμνηση του έρωτα.

http://www.itanosbooks.gr/el/aytoekdoseis/to-an8ologio-mias-petaloydas

Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 300950 & 2810 380931-4 ή στείλτε μας την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στο email itanospromo@itanosbooks.gr.

Ωράριο επικοινωνίας 08.30-14.30 Δευτέρα- Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook