Εστρωσαν πασχαλινό τραπέζι προς τιμήν των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο στρατόπεδο της Λαμίας

17

Πασχαλινό τραπέζι με δυο άδειες καρέκλες έστρωσαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία προς τιμήν των δυο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Θέλοντας να δείξουν πως δεν τους έχουν ξεχάσει, οι στρατιώτης στο στρατόπεδο Λαμίας προχώρησαν σε αυτή την  συμβολική κίνηση την Κυριακή του Πάσχα.

Ετσι, λοιπόν, οι στρατιώτες, αφού έστρωσαν το Πασχαλινό τραπέζι, τοποθέτησαν στο κέντρο κι ένα στρωμένο τραπέζι, στο οποίο όμως δεν κάθισε κανείς, καθώς αυτό προοριζόταν για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία.

Οσο για τους δύο στρατιωτικούς, εκείνοι δέχθηκαν την Κυριακή του Πάσχα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας τον μητροπολίτη Αδριανουπόλεως, ο οποίος συνομίλησε με τον Δημήτρη Κούκλατζη και τον Αγγελο Μητρετώδη για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Οι δύο στρατιωτικοί μετέλαβαν, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να αποφυλακιστούν και να επισκεφθούν το Πατριαρχείο, καθώς ο μητροπολίτης τους επισκέφθηκε έπειτα από κινήσεις του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί ήταν καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ ο μητροπολίτης τους μετέφερε τις ευχές του Βαρθολομαίου για το Πάσχα και για σύντο

Φωτογραφίες: lamiareport.gr