Ποια τα hot trends για τις τσάντες Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 by Nektarios Vazakopoulos

91
 Τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά trends όσο αναφορά τις τσάντες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, γεμίζοντας μας,με χρώμα, ωραία υλικά, σχέδια και φαντασία.
Μεγάλη ποικιλία λοιπόν και για φέτος,με πρώτη επιλογή αγαπημένες μου φίλες,την ψάθα,να πρωτοπορεί σαν βασικό υλικό,στο φυσικό της χρωμα, αλλά και σε κόκκινη ή μαύρη.
Ιδιαίτερα σχέδια και σχήματα σε τσάντες όλων των μεγεθών,από χειρός, μεγάλες η μικρά τσαντάκια.
‘Ενα χρώμα που έχει την τιμητική του για φέτος,είναι το κίτρινο,χρώμα λοιπόν στις τσάντες, έντονα, εκκεντρικά επιβάλλεται για την εποχή νομίζω.
Τα κρόσσια, είναι και φέτος στη μόδα,φουντίτσες δερμάτινες πάνω σε τσάντες είδαμε στα διάφορα, fashion shows να δίνουν τη θέση τους σε boho τσάντες πολύ trendy style για όλες τις ώρες.
Ειδαμε επίσης μικρά τσαντάκια, περίτεχνα στολισμένα με πετράδια μεγάλα και χρωματιστά,τσαντάκια απλικαρισμενα με δαντέλα,με λουλούδια,επίσης πουά τσάντες,μιας και το πουά είναι δυνατή τάση.
Μεγαλες δερμάτινες τσάντες,σε πολλά χρώματα παλ η και έντονα,είναι άνετες πρακτικές, γιατί χωράνε και πολλά πράγματα μέσα.
Ριγέ τσάντες με διαφορετικά χρώματα ρίγες,για ένα ωραίο παιχνιδιάρικο και girly trends για stylish κορίτσια.
Προσοχη,όταν επιλέγετε τσάντες με ρίγες με σχέδια οποιαδήποτε το outfit σας να είναι καλύτερα μονόχρωμο.’Eνα μάξι φόρεμα λευκό ή μαύρο ή με χρώμα,και μια τσάντα ανεξαρτήτου μεγέθους,με σχέδια θα απογειώσει το μονόχρωμο look σας κάνοντας το πιο ενδιαφέρον.
Το σίγουρο φίλες μου είναι ότι επικρατεί πολύ χρώμα για την Άνοιξη Καλοκαίρι,κάντε την επιλογή τσάντας που σας ταιριάζει,για μια πολύχρωμη και in fashion σεζόν!