Δήλωση της Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ν.Δ. κ. Α. Ασημακοπούλου

13

Απάντηση στον Υπουργό ΨΗΠΤΕ

Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, σχολιάζοντας την απάντηση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στις ερωτήσεις της σχετικά με τα εγκεκριμένα έργα πληροφορικής από το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Υπουργός Ψηφιακής Ανεπάρκειας, κ. Παππάς,
με το «ευχολόγιο έργων» που παρουσίασε,
επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την ανικανότητα του»

Πλήρης Δήλωση
«Ο κ. Παππάς επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την ανικανότητα του. Ύστερα από  ενάμιση χρόνο  στο τιμόνι του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, μας παρουσίασε ένα «ευχολόγιο έργων» χωρίς καμιά αναφορά σε μετρήσιμα αποτελέσματα, πηγές χρηματοδότησης καθώς και το στάδιο υλοποίησής του κάθε έργου.

Το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα μέχρι στιγμής είναι, ότι από τα έργα και τις ημέρες του ως Υπουργός ΨΗΠΤΕ δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ στην αγορά. Όπως επίσης ότι ως  Υπουργός-καναλάρχης, οι μόνοι τομείς στους οποίους διακρίθηκε ήταν αυτοί των fake news, της λασπολογίας, των αδιαφανών προσλήψεων στα ΕΛΤΑ και την «ελληνική NASA». Μετά και τις σημερινές του απαντήσεις, ο τίτ

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook