Χρώμα Run® 5χλμ. στις 5 Μαΐου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης

44

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΘΛΗ.Σ.Υ) διοργανώνει για τέταρτη χρονιά το Σάββατο 5 Μαίου 2018 στις 5μμ. αγώνα 5 χιλιομέτρων με την ονομασία Χρώμα Run®. Σκοπός του αγώνα είναι να μαζευτούμε ξανά, να τρέξουμε, να περπατήσουμε,  να διασκεδάσουμε με ένα ξεχωριστό τρόπο και να αναδείξουμε για μια ακόμα φορά ότι δικαίωμα στην ΑΘΛΗΣΗ έχουμε όλοι!

Τι ακριβώς είναι

Το Χρώμα Run® είναι μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας! Είναι μια μέρα χαράς και διασκέδασης για όλη την οικογένεια! Θα είναι από τα πιο διασκεδαστικά χιλιόμετρα της ζωής σου!

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να τρέξετε ή να περπατήσετε όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς! Θα σας κάνουμε χρωματιστούς! Όπως και στα φεστιβάλ χρώματος σε όλο το κόσμο έτσι και στο Χρώμα Run® το χρώμα αλλάζει την ψυχολογία μας και μας κάνει να χαμογελάμε! στον τερματισμό μας περιμένει ένα μεγάλο Πάρτι!

Το κόστος μέχρι 5 Απριλίου θα είναι στα 13ευρώ ενώ μετά θα ανέλθει στα 15ευρώ

Προσοχή! Οι εγγραφές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις ανεξαρτήτως ημερομηνίας

Εγγραφή με:
  1. Mε ηλεκτρονική εγγραφή: στο www.xromarun.com

2.Με χειρόγραφη εγγραφη: τα καταστήματα θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο

Για παρέες, συλλόγους, σχολεία, γυμναστήρια κλπ που θα συγκεντρώσουν ομαδικές εγγραφές με άτομα από 15 και πάνω θα ισχύει έκπτωση 2 ευρώ για όλους

Θα δοθούν 20 δωρεάν συμμετοχές σε άτομα που θα δηλώσουν οικονομική αδυναμία και επιθυμούν να πάρουν μέρος στον αγώνα. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6945320483

Τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν πληρώνουν συμμετοχή, δεν θα πάρουν όμως το πακέτο συμμετοχής. Μπορείτε πληρώνοντας να έχετε και το πακέτο συμμετοχής

Το πακέτο συμμετοχής περιέχει:

1. Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης
2. Δύο σακουλάκια χρώμα
3. Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)
4. Την τσάντα της διοργάνωσης
5. Ένα χρωματιστό βραχιολάκι
6. Tον αριθμό συμμετοχής

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνει από το Ηράκλειο καθώς και από το Εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου θα ανακοινωθούν αργότερα οι ώρες καθώς και οι μέρες παράδοση.

Παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας . Σε κάθε περίπτωση για την συμμετοχή ατόμων κάτω των 18 χρονών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του γονέα στην αίτηση συμμετοχής ( αν η αίτηση είναι ηλεκτρονική θα πρέπει ο γονέας να είναι μαζί την ημέρα παραλαβής του πακέτου συμμετοχής).

Παρόμοιοι αγώνες γίνονται εδώ και 5 χρόνια σε όλο τον πλανήτη με εκατομμύρια συμμετοχές . Στην Ελλάδα έγινε για πρώτη φορά στο Αρκαλοχώρι από τον σύλλογο ΑΘΛΗΣΥ! Η έμπνευση ήρθε από το φεστιβάλ χρωμάτων που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στη Ινδία για να υποδεχτούν το καλοκαίρι

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας . Σε κάθε περίπτωση για την συμμετοχή ατόμων κάτω των 18 χρονών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του γονέα στην αίτηση συμμετοχής ( αν η αίτηση είναι ηλεκτρονική θα πρέπει ο γονέας να είναι μαζί την ημέρα παραλαβής του πακέτου συμμετοχής).

Ο μοναδικός κανόνας του αγώνα είναι να φοράτε το μπλουζάκι της διοργάνωσης.