Ποιες οι πιο hot τάσεις για τα παντελόνια της σεζόν!!! by Nektarios Vazakopoulos!

63
Θα δούμε λοιπόν αυτή την εβδομάδα αγαπημένες μου φίλες, ποιες είναι οι ιδανικές γραμμές και στυλ παντελονιών που πρέπει να έχετε για φέτος στη γκαρνταρόμπα σας, καθώς επίσης και ιδανικούς τρόπους για να τα φοράτε ανάλογα το σωματότυπο σας.
Μιας και τα παντελόνια και αυτά, αποτελούν βασικά κομμάτια του ντυσίματος σας,ας δούμε μαζί τις τάσεις που ξεχωρίσαμε και είναι στην μόδα.Τα ψιλοκάβαλα παντελόνια,σε cigarette γραμμή,με το μήκος να φτάνει το πολύ μέχρι τον αστράγαλο, είναι πολύ δυνατή τάση.
Προσέξτε τις παγίδες αυτών των παντελονιών, γιατί ταιριάζουν σε αδύνατες σιλουέτες, αν έχετε σωματότυπο μήλο με λίγο κοιλίτσα,δεν θα σας κολακέψει αλλά θα σας τονίσει περισσότερο στο σημείο αυτό. Τα boyfriend παντελόνια, σε jeans, αλλά και υφασμάτινα,είναι αγαπημένα, άνετα φαρδιά με χαμηλό καβάλο, loose για casual street κυρίως outfit.
Αν διαθέτετε σώμα αχλάδι δηλαδή με πιο τονισμένη περιφέρεια, καλό θα ήταν να τα αποφύγετε επειδή είναι χαμηλοκάβαλα και ζώνονται πιο κάτω από τη μέση τονίζουν περισσότερο την περιφέρεια και τους γοφούς.
Παντελόνια σε 70’ς γραμμή τα λεγόμενα flare pants, αυτά που είναι στενά και το τελείωμα κάνουν μια ελαφριά καμπάνα,σε jeans, υφασμάτινα,κουλέ, καρό, ριγέ, βγαίνουν σε πολλούς τύπους, είναι μια ιδανική λύση για όλους τους σωματότυπους, δεν τονίζει τυχόν ατέλειες και δίνει ισορροπία στο πάνω μέρος του σώματος, ταιριάζει με ψηλά παπούτσια,μπότες,και πλατφόρμες.Και θα κλείσουμε με τα cropped pants, είναι τα παντελόνια που το μήκος τους φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, συνδυάστε το με γόβες για σούπερ σέξι look.
Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι αγοράζοντας κάποιο παντελόνι, ανεξάρτητα από την μόδα του, είναι να εφαρμόζει σωστά στο σώμα σας,να δώσετε βάση στην ποιότητα και τη γραμμή του, να είναι καλοραμμένα, για να ταιριάζουν στο σώμα σας στο στυλ σας και να σας κολακεύουν!!!