Κάντε έξυπνες και στιλάτες αγορές τώρα την περίοδο των εκπτώσεων!!! by Nektarios Vazakopoylos

33

Πάντα αγαπημένες μου φίλες, μας πιάνει όλους ένας ενθουσιασμός, ο οποίος μας παρασύρει την περίοδο των εκπτώσεων κάνοντας, άλλοτε σωστές και έξυπνες αγορές και άλλοτε περιττές και άσκοπες.

Υπάρχουν βέβαια κάποιοι κανόνες και συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να βγείτε κερδισμένες.

Κύριος και βασικός κανόνας να προτιμάτε διαχρονικά, κλασσικά κομμάτια, τα οποία δεν θα ξεθωριάσουν την επόμενη χρονιά, αλλά θα αποτελέσουν μέρος της γκαρνταρόμπας σας για πολλά χρόνια.

Φροντίστε πριν πάτε για ψώνια να έχετε κάνει μια λίστα αυτών που θέλετε και επίσης τη budget, σκοπεύετε να διαθέσετε. Μην τρέξετε πανικόβλητες από την πρώτη μέρα κιόλας, σίγουρα μετά από λίγες μέρες το ποσοστό των εκπτώσεων θα πέσει κι άλλο άρα σας συμφέρει καλύτερα.

Τώρα πρέπει να επενδύσετε σε επώνυμα κι ακριβά κομμάτια, που θα τα βρείτε σε καλύτερες τιμές, όπως κάποια επώνυμη τσάντα, παπούτσια, παλτό, μπουφάν, αθλητικά.

Μια έξυπνη λύση είναι να ανανεώσετε την εμφάνιση σας ποντάροντας και στην αγορά αξεσουάρ όπως μπιζού, μια ζώνη, φουλάρι, κάποιο επώνυμο πορτοφόλι, δίνοντας στυλ και φινέτσα στο ντύσιμο σας κάνοντας το να φαίνεται καινούργιο.

Να αγοράζετε ρούχα τα οποία θα είναι στο νούμερο σας, για να αποφύγετε τη διαδικασία των αλλαγών, και φυσικά το κόστος των μεταποιήσεων.

Γενικότερα να είστε σίγουρες για ποια κομμάτια σας κάνουν ανάγκη και τα χρειάζεστε ούτως η άλλος τότε να αγοράσετε προσέχοντας πάντα καλά την ποιότητα τη ραφή κάντε ένα σωστό έλεγχο πριν πάτε στο ταμείο.

Έχοντας όλες αυτές τις χρήσιμες συμβουλές πιστεύω, σίγουρα θα κάνετε όμορφες έξυπνες και στιλάτες αγορές άφοβα!!!