Αποχωρεί από την προεδρία του ΟΦΗ ο Φώτης Τσάλος

55
Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πρόεδρος του ΟΦΗ έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ενώ άφησε αιχμές και για τους υπόλοιπους μετόχους.
Επίσης, είχε προαναγγέλλει και συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγούσε τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, δεν πραγματοποιήθηκε.
Αναλυτικά ο κ. Τσαλος έγραψε:
«Όλα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προσδοκίες σιγά-σιγά βλέποντας την προετοιμασία πίστεψα πως δεν είναι όνειρο ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα .Έριξα ψυχή και σώμα 6 μήνες να οργανώσω όλες τις υποδομές να λειτουργούν και να είναι όλοι περήφανοι για την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις μας βλέποντας συγχρόνως μία ομάδα να πετάει αγωνιστικά. Επιδιώκοντας ένα αγωνιστικό οικογενειακό κλίμα με έναν πολύ ικανό προπονητή και με φιλοδοξίες και όραμα την άνοδο είχα ξεκινήσει να βάζω χρήματα φτάνοντας τις 300.000€ έως και χθες έβαλα 21000€.
Η εφημερίδα πατρίδα και το site του Μανώλη Σαρρή του δημοσιογράφου έλεγε ότι δεν έχω βάλει φράγκο δεν μπορώ να λέω το άσπρο μαύρο είμαι πρόεδρος της ΠΑΕ και η θέση μου με υποχρεώνει να μη λέω ψέματα στον κόσμο του ΟΦΗ που και αυτό ακόμη το πληρώνω από τη στιγμή που αποφάσισαν οι μέτοχοι με πρωτεργάτη το μεγάλο ευεργέτη επί τόσα χρόνια τζάμπα μάγκα να είναι εναντίον μου υποχρεώνοντας τους μετόχους να μη βάλουν ούτε ένα ευρώ για να στραγγαλίσουν οικονομικά καταστρέφοντας την όποια προσπάθειά μας. Και αυτό γιατί δεν αποδέχονται ένας απλός πρόεδρος μόνος του να καταφέρει να έχει την ομάδα δεύτερη. Είναι 25 μεγαλοεπιχειρηματίες της Κρήτης και δεν μπορούσαν την ομάδα να την ανεβάσουν Και εγώ μόνος μου έχω κάνει αυτά που δεν μπόρεσαν να κάνουν άλλοι τόσα χρόνια. Γύρισαν μία μέρα το διακόπτη απαγόρευσαν σε όλους να δώσουν τις μετοχές στην ομάδα δε ζήτησα ποτέ τις μετοχές για μένα αλλά για την ομάδα. Παίζοντας παιχνιδάκια στην πλάτη του ΟΦΗ επί τόσα χρόνια θα φύγω με ψηλά το κεφάλι όπως ήρθα και περήφανος από το έργο μου που είναι αποδεδειγμένο και ότι έχω πει το έχω κάνει θέλω να ευχαριστήσω συνεργάτες μου και με οποίον συνεργάστηκα εδώ στον ΟΦΗ με τα καλά τους και τα κακά τους. Μετά το παιχνίδι θα κάνω μία συνέντευξη τύπου να μιλήσω με στοιχεία με ονοματεπώνυμα με λογιστές και με δικηγόρους ΠΑΕ όχι με ανακοινώσεις και με ψεύτικες λάσπες όπως κάνουν οι περισσότεροι».

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook