Αγαπημένα πουλόβερ!!! Φορέστε τα τώρα στο κρύο και θα είστε και πάλι στη μόδα!!! by Nektarios Vazakopoulos

148

Το λέω και το εννοώ, γιατί αγαπημένες μου φίλες τα πουλόβερ χρόνια τώρα είναι νούμερο ένα απαραίτητο κομμάτι στην χειμερινή μας γκαρνταρόμπα.

Διαχρονικότατο και πολύ ζεστό, άλλοτε κλασσικό, άλλοτε μοντέρνο, άλλοτε χουχουλιάρικο το λατρεύουμε και όλοι οι σχεδιαστές συγκαταλέγουν ολόμαλλα πουλόβερ στις συλλογές τους.

Προσθέστε στο καθημερινό σας look πουλόβερ σε έντονα χρώματα, ειδικά όταν ο καιρός είναι βροχερός και μουντός, ένα oversized πουλόβερ με το αγαπημένο σας τζιν η με κολάν, μπότες η ankle boots και ένα bomber η parka jackets, θα είναι το ιδανικό χειμερινό outfit που και θα σας ζεσταίνει αλλά θα είστε και in fashion.

Η μόδα αγαπάει όπως είπαμε ήδη τα oversized πουλόβερ, τα crop μάλλινα, πουλόβερ πολύχρωμα, ζακαρ, με σχέδια, με βολάν, με κεντήματα, ζιβάγκο, όλα αυτά μπορούν να φορεθούν με τα παντελόνια σας, με κολάν, με τις φούστες σας.

Βεβαίως και στην βραδινή σας έξοδο μπορείτε εάν κάνει πολύ κρύο να φορέσετε ένα χοντρό μάλλινο καλσόν, μια καρό, η δερματίνη Α-line γραμμή φούστα over the knee μπότες, με ένα ψιλό μάλλινο ζιβαγκο πουλόβερ και χοντρό καμηλό παλτό, αυτόματα θα έχετε ένα όμορφο look το όποιο σίγουρα θα είναι στιλάτο, εξάλλου διανύουμε τους πιο κρύους χειμερινούς μήνες κάνεις δεν θα παρεξηγήσει τις στιλιστικές αυτές ανησυχίες, σαφώς λόγου κρύου, άρα τολμήστε άφοβα!!!

Στην ντουλάπα σας πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν ζεστά και όμορφα πουλόβερ μάλλινα, μοχερ, ζακαρ ότι σας αρέσει. Αν είστε τώρα από τις τυχερές που η γιαγιά σας, η μητέρα σας η και εσείς ακόμη πλέκετε τότε σίγουρα θα έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε το πουλόβερ της αρεσκείας σας. Για ζεστές και όμορφες εμφανίσεις, φορέστε το αγαπημένο σας πουλόβερ, γιατί και φέτος το χειμώνα, θα είναι το κομμάτι αυτό που θα λατρέψετε!!!

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook