Ο Γεώργιος Επιτροπάκης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αρχανών -Αστερουσίων

39
Ο Γεώργιος Επιτροπάκης εξελέγη πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων με μεγάλη πλειοψηφία από τους 21 παρόντες έλαβε 19 ψήφους  και 2 λευκά.
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Μιχελάκης Πέτρος με 22 ψήφους και γραμματέας  η κ. Βαριτάκη Μαρία με 22 ψήφους.
Ο κ. Επιτροπάκης Γεώργιος δήλωσε:
 «Κύριε Δήμαρχε,

Kύριε Προεδρεύοντα Σύμβουλε, που οφείλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, δημοτικοί σύμβουλοι του  Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

κυρίες και κύριοι.

Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με επανεκλέξατε στο ύπατο αξίωμα του δημοτικού συμβουλίου.
Θα επιδιώξω, επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο του Αρχανών-Αστερουσίων  να αποτελέσει πρότυπο ομαλής, δημοκρατικής λειτουργίας, ευπρέπειας και συνεννόησης. Και σ’ αυτό ζητώ τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση όλων. Σίγουρα η τιμή που μου κάνατε, σήμερα, επανεκλέγοντάς με πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, με γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις. Περιττό να πω ότι
θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά μου και να δικαιώσω τόσο εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, όσο και τον δήμαρχο, ο οποίος με πρότεινε, γι’ αυτό και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως.