Χάρης Μαμουλάκης: “Η Βιργινία ήταν η ψυχή του ΕΣΔΑΚ”

134

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Αντιδήμαρχος Χάρης Μαμουλάκης για τον χαμό της Βιργινίας Μανασάκη αναφέρει: ” Η Βιργινία ήταν η ψυχή του ΕΣΔΑΚ για όλα τα χρόνια που υπηρέτησε τον Σύνδεσμο. Για τους συναδέλφους της, η Βιργινία ήταν πολύτιμη και ξεχωριστή. Γεμάτη όρεξη για ζωή και προσφορά, ακούραστη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δραστήρια και αποτελεσματική όσο λίγοι… Έδινε καθημερινά το μέγιστο της προσπάθειάς της, με περισσή δύναμη και εργατικότητα, έχοντας όραμα στο σημαντικό έργο που επιτελούσε και επιτελεί ο Σύνδεσμος μας έως και σήμερα. Η Βιργινία έφυγε τόσο νέα, τόσο νωρίς, σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, αφήνοντας όμως πίσω σπουδαίο έργο σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε, τόσο εδώ στον ΕΣΔΑΚ όσο και στην Περιφέρεια Κρήτης. Θα ζει πάντα στις καρδιές όλων μας και το χαμόγελό της δε θα σβήσει από τη μνήμη μας ποτέ.
Εκφράζουμε την απεριόριστη λύπη μας για το χαμό της αγαπημένης μας Βιργινίας και διαβιβάζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά και τους οικείους της.»

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΣΔΑΚ συνεδρίασε εκτάκτως με αφορμή τον θάνατο της Βιργινίας Μανασάκη και ομόφωνα αποφάσισαν:

• Να παρευρεθεί η Διοίκηση του Συνδέσμου, σύσσωμη στην εξόδιο ακολουθία
• Σε ένδειξη πένθους, η Υπηρεσία να παραμείνει κλειστή την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας
• Να κατατεθεί αντί στεφάνου, το ποσό των 1000,00€ σε Ίδρυμα το οποίο θα επιλέξει η οικογένεια
• Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο

Σημειώνεται πως η κηδεία της Βιργινίας θα γίνει αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ.  από τον Άγιο Τίτο

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook