Δήλωση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ–Βουλ Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τον νέο επιβατικό σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ

12

«Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου υπερσύγχρονου επιβατικού σταθμού του υπεραστικού ΚΤΕΛ στη λεωφόρο Ικάρου.

Ο νέος σταθμός μεταφέρεται σε μια περιοχή, μέχρι πρότινος εγκαταλελειμμένη, και σε ένα διατηρητέο κτίριο που ανακαινίστηκε ολικά και έχει μεταμορφώσει τον χώρο μετατρέποντάς τον σε ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό κόσμημα για την πόλη. Οι εικόνες από το εσωτερικό του χώρου είναι εντυπωσιακές, συνδυάζοντας την καλαισθησία με τη λειτουργικότητα και την άνεση με την αποτελεσματικότητα.   

Η αναβάθμιση της περιοχής είναι εμφανής και αναμένεται να μετατραπεί σε πόλο έλξης επενδυτικών, οικονομικών και εμπορικών δραστηριοτήτων της περιοχής συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση και ανάπτυξή της.

Πρόκειται για ένα έργο “πνοής” που θα συμβάλει αποφασιστικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου επιβατικού κοινού του τόπου μας και θα αποτελέσει πηγή περαιτέρω ανάπτυξης για την περιοχή και το νησί μας.

Το έργο αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και του πως η ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα μπορεί συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής, να έχει θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς κανένα κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο.

Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΚΤΕΛ, στον άξιο Πρόεδρο του κ. Μανώλη Χαχλιούτη και όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της εξαιρετικής προσπάθειας».