Ημέρα εορτής των εν αποστρατεία Αστυνομικών

21

Με θρησκευτική ευλάβεια τελέστηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου ο εορτασμός των Αστυνομικών εν αποστρατεία στις τέσσερις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στις σεμνές αυτές τελετές δια των εκπροσώπων της, από τον πρόεδρο της Α/Β΄ Καρακούδη Στυλιανό στο Νομό Ηρακλείου, το Γενικό Γραμματέα Α/Β΄ Ζερβάκη Πέτρο στο Νομό Λασιθίου, την Αντιπρόεδρο Α/Α΄ Παπαθανασίου Ελένη στο Νομό Χανίων και τον Α/Δ΄ κ. Παραδεισανό Αδάμ στο Νομό Ρεθύμνης.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης μας Α/Β΄ Καρακούδης Στυλιανός ανάφερε τα εξής :

“Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα χαράς και συγκίνησης για όλους εμάς τους εν ενεργεία αστυνομικούς γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να συναντηθούμε με παλιούς συνεργάτες μας, με ανθρώπους που στα πρώτα βήματα της υπηρεσιακής μας διαδρομής μας καθοδήγησαν και μας έδωσαν χρήσιμες συμβολές που είχαν αποκτήσει από την αστυνομική τους εμπειρία, υποδεικνύοντας σε εμάς ενδεδειγμένες ενέργειες και πρακτικές για την αντιμετώπιση θεμάτων αστυνομικής φύσεως κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Αναγνωρίζουμε τη βαριά κληρονομιά και παρακαταθήκη που αφήσατε με τη συνεισφορά σας κατά την ενεργό σας δράση στη δημόσια τάξη και ασφάλεια του τόπου μας και ευχόμαστε να φανούμε και εμείς με τη σειρά μας άξιοι συνεχιστές του έργου σας, διατηρώντας και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες ασφάλειας προς του πολίτες.

Εύχομαι από καρδιάς να είστε πάντα γεροί και δυνατοί.

Χρόνια πολλά σε όλους.”       

Ειδικότερα ανά Νομό έλαβαν χώρα οι εξής τελετές – εκδηλώσεις :

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου :

Τελέστηκε δέηση υπέρ αποστράτων Αστυνομικών στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων :

Τελέστηκε δέηση υπέρ αποστράτων Αστυνομικών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου :

Τελέστηκε δέηση υπέρ αποστράτων Αστυνομικών στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου :

Τελέστηκε δέηση υπέρ αποστράτων Αστυνομικών τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγίου Νικολάου

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook