Εύκολο και Υγιεινό Παγωτό Φράουλα! από τον Διατροφολόγο Άγγελο Δασκαλάκη!

12
Εύκολο παγωτό Φράουλα, με μόλις τρία υλικά!

Υλικά:
Μισό κεσεδάκι φράουλες, κατεψυγμένες (200 γραμμάρια)
1 κουταλιά της σούπας μέλι (30 γραμμάρια)
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι (100 γραμμάρια)

Τρόπος Παρασκευής:
Βάζουμε τις φράουλες (τις οποίες έχουμε αφήσει να παγώσουν καλά στην κατάψυξη) σε ένα πολυμίξερ και ταυτόχρονα προσθέτουμε το μέλι και το γιαούρτι.
Τα χτυπάμε όλα μαζί για λίγα λεπτά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και το παγωτό μας είναι έτοιμο!

www.adaskalakis.gr