Football League: ‘’Τεράστιο’’ διπλό για τον Εργοτέλη

16

Η ομάδα του Εργοτέλη πέτυχε την πέμπτη φετινή της νίκη απέναντι στον ΑΟΧ – Κισσαμικό με 0-3. Οι κιτρινόμαυροι «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όπου και πέτυχαν και τα τρία της τέρματα. Το σκορ άνοιξε με το καλημέρα για την ομάδα του Ηρακλείου καθώς πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Έφορντ με πλασέ αξιοποίησε τη σέντρα του Ροβίθη γραφοντας το 0-1.
Στο 12′ ο Μπουτσάκης αστόχησε με σουτ από καλή θέση και δύο λεπτά αργότερα οι οπαδοί των γηπεδούχων «πάγωσαν» για τα καλά, καθώς ο Έφορντ πάσαρε στον Κάιπερς, που με σουτ έγραψε το 0-2.
Ο Εργοτέλης έκανε ό,τι ήθελε και στο 17′ η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ύστερα από το σουτ του Νικολακάκη εντός περιοχής, ενώ στο 28′ ο Λαζαρίδης έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Μπουρσέλη.
Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μια καλή ευκαιρία, με τον Χαλκιαδάκη στο 29’ και τον Κατσιμήτρο να «καθαρίζει» την φάση. Δύο λεπτά αργότερα ο Σελινιωτάκης πλάσαρε και ο Τσέλιος έδιωξε πάνω στη γραμμή, για να γίνει τελικά το 0-3 στο 39′ από το σουτ του Έφορντ στην αντεπίθεση και με την μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι της εστίας του Λαζαρίδη.
Στο 44′ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Έφορντ εντός περιοχής.
Στην επανάληψη του παιχνιδιού συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Κάιπερς στο 47’ είχε ένα καλό πλασέ, που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.
Στο 70′ και ανήκε στον ΑΟΧ – Κισσαμικό, με τον Λέο να νικιέται στο τετ α τετ από τον Κατσιμήτρο.
Η τελευταία καλή φάση του αγώνα έγινε στο 2’ των καθυστερήσεων όταν ο Σταματάκος έφυγε στην αντεπίθεση μόνος με τον Λαζαρίδη, πλάσαρε για να διώξει δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων..
ΑΟΧ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης (46′ Λέο), Σελινιωτάκης, Λεμονής, Αποστολίδης, Σάλιακας (79′ Βρεττός), Χαλκιαδάκης (55′ Γκίνη), Ξύδας.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (71′ Ιατρούδης), Σταμόπουλος, Ροβίθης (60′ Σταματάκος), Κάιπερς, Έφορντ, Πάτας (83′ Oικονόμου).

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook